ZETApress

hírportál

Az RTL Klub tavasza

Ismét az RTL Klubról szól a tavasz ? derült ki délelőtt. A piacvezető csatorna rendhagyó körülmények között mutatta be új tavaszi műsorait ? tudtuk meg Sajtóosztályuktól.

A tavaszi rétté varázsolt stúdióban Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója elmondta, hogy rövid időn belül a délutáni műsorsávtól kezdődően egészen a késő esti órákig szinte teljesen megújul az RTL Klub programstruktúrája: többek között visszatérő és új saját gyártású műsorok és külföldi sorozatok lesznek láthatóak hamarosan a csatornán.

Február 20-án, hétfőtől hétköznap délutánonként 15 óra 10 perctől jön a Döglött akták című amerikai sorozat, majd ezt követi két új, az RTL Klubon még nem látott dél-amerikai szappanopera: a Marichuy és a Teresa. A fő-műsoridőben is lesznek újdonságok, Magyarországon még nem vetített, vadonatúj részekkel tér vissza hétfőnként a Dr. Csont és keddenként A mentalista, majd utána nyártól keddenként a Castle című sorozat. A Híradót követő sávban február 27-én, hétfőtől egy vadonatúj napi vetélkedőt, az 1 perc és nyersz! ? címűt láthatják hétköznaponként a nézők Sebestyén Balázs vezetésével. A műsor első évadát a népszerű A széf követi, szintén Sebestyén Balázzsal.

Február 29-én, szerdától a nagy sikerű Legyen Ön is milliomos! ? című vetélkedő új műsorvezetővel, a hosszú kihagyás után az RTL Klubhoz visszatérő Friderikusz Sándorral lesz látható minden szerdán 21 óra 20 perctől. A kvízműsor később ? a csatorna indulása után ? az RTL2-n folytatódik majd. A saját gyártású műsorok közül március első vasárnapján, 4-én este térnek vissza a humor nagyágyúi, a Heti Hetes sztárjai.

Az RTL Klub egyik legnagyobb tavaszi produkciója, a Csillag születik megújult formátummal és új zsűrivel lesz látható hamarosan a csatornán. A műsor házigazdái Ördög Nóra és Kovalcsik Ildikó, alias Lilu lesznek. Magyarországon egyébként még nem volt példa arra a kereskedelmi televíziózásban, hogy női műsorvezető párosa legyen egy ekkora show-műsornak. A tehetségkutatóban Hernádi Judit színművésznő új zsűritagokkal, Pokorny Lia színésznővel, Hajós András zenésszel és Puzsér Róbert kritikussal keresi majd Magyarország új csillagait.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Dallasról a Dallasban | ZETApress

Szóljon hozzá!