ZETApress

hírportál

RadioInform olaszul és magyarul

Az online rádiózás új állomásához érkezett: december végén indult a RadioInform.com. Újdonsága elsősorban kétnyelvűségében rejlik: olaszul és magyarul hallható. A pártoktól független, politikamentes szerkesztőség szándéka, hogy az Informagazin és az Interjúk rovatok révén eljuttasson a hallgatókhoz a két országot érintő hasznos információkat.

Kiemelt szerepet kap az interaktivitás, a hallgatókkal folytatott dialógus. Rendszeresen ismertetjük a tőlük kapott leveleket, hozzászólásokat, javaslatokat. Az adás tematikai irányultsága: turizmus, kultúra, egészség, gasztronómia. Arra törekszünk, hogy elmélyítsük a két ország közötti kulturális kapcsolatokat, elősegítsük egymás országának jobb megismerését.

A hetente frissülő Informagazin beszámol a fontosabb kulturális eseményekről, és jelentős helyet kapnak benne az egészséggel, a környezetvédelemmel kapcsolatos információk. Az Interjúk rovatban jelenleg két képzőművészeti esemény kapcsán két magyar művésszel, Bánfalvi Ákossal és Szengyörgyi Erikával hallható beszélgetés.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Dalfesztivál a honlapon

Szóljon hozzá!