ZETApress

hírportál

Időtlen szépség, klasszikus design

A Motorola AURA mobiltelefonja a mobilpiacon egyedülálló, valóban kör alakú kijelzővel rendelkezik. A Motorola legújabb készülékét a luxusórák és a kézzel készített tárgyak szépsége ihletett. Az AURA olyan egyedülálló mobiltelefon, amely szembe száll a konvenciókkal és művészetet visz a mobiltelefon tervezésbe és gyártásba. A klasszikus formaterv, a mobillipar első, valóban köralakú kijelzője és a gyártás mögötti megkérdőjelezhetetlen szaktudás: ez jellemzi az AURA-t, melyet a Motorola a legkifinomultabb ízlésű embereknek szán, tudtuk meg Sajtóosztályuktól.

Az AURA megalkotása már önmagában művészet: az egyedi design, a versenyautók motorjában használt bevonat, és a kiváló minőségű kijelző is bizonyíték erre. Az AURA köralakú kijelzője a csúcsminőségű órák időtlen szépségét idézi. A telefon nyitásmechanizmusa akadálymentes; a műszaki precizitás és a mechnanikai tökéletesség találkozik a svájci gyártású csapágyak és alkatrészek felhasználásában. A 16 millió színű és 300 DPI felbontással rendelkező LCD kijelzőjével az AURA kezelőfelülete tiszta és élénk, akár egy fénykép. Lencséje 62 karátos zafírkristállyal védett, amely az egyik legkarcállóbb anyag a Földön.

Az AURA a Motorola új telefonja a magas kategóriájú mobiltelefon piacon; a megújúlni vágyás megtestesülése, amelynek megalkotása során azonban a hagyományos kézművesség értékeit is szem előtt tartottuk ? mondta Jim Wicks, a Motorola mobilgyártó, formatervező részlegének elnökhelyettese. Attól a pillanattól, hogy az emberek kézbe veszik az AURA mobiltelefont, átértékelődik bennük a luxus és a páratlan minőség fogalma.

Az AURA minősége szó szerint kézzel fogható; ezt rozsdamentes acél házának, valamint kémiailag rögzített textúráinak és mintáinak köszönheti. A telefon felső részét közel két hét alatt illesztik össze. Ez idő alatt a szakemberek megformálják, majd maratják és polírozzák a rozsdamentes acélt. A végeredmény egy olyan készülék, amely kiállja az idő próbáját.

A telefon hátoldalán a felhasználók egy ablakon át betekintést nyernek a telefon ?szívébe?. Az egyedülálló nyitószerkezet kétszáznál több precíziós alkatrészből áll, az elemeket nagy teljesítményű versenyautók motorjában is használt bevonat védi a környezeti hatásokkal szemben. A svájci gyártású csapágyak és a magas keménységű acélalkatrészek megkönnyítik a telefon felső részének elfordulását. A nyitás olyan könnyed, akár egy luxusautó ajtajának nyitása.

A Motorola szabadalmazott CrystalTalk technológiája által az AURA-val minden hívás jól hallható, a beépített Bluetooth technológia1 pedig vezeték nélkül tart kapcsolatot a kompatibilis fejhallgatókkal. Az AURA várható magyarországi megjelenése: 2009 év eleje. A mobiltelefon technika specifikációjáért kérjük látogasson el erre a címre.

A Motorola

Neve világszerte egyet jelent az innovációval a kommunikációban. Technológiáink, termékeink és szolgáltatásaink mobil élményeket kínálnak. Portfólikban megtalálhatók kommunikációs hálózatok, vállalati mobil megoldások, digitális set-top boxok, kábelmodemek, mobil eszközök és Bluetooth kiegészítők. Új generációs kommunikációs megoldásokat kínálunk az egyéni, üzleti és kormányzati felhasználóknak. A Motorola ? a Fortune 100-as listájának tagja ? 2007-es forgalma elérte a 36,6 milliárd dollárt.

A mobiltelefonok egyes funkcióit egyes szolgáltatók nem aktiválják, és/vagy a szolgáltató hálózati beállításai korlátozhatják egyes funkciók működőképességét. Részletekért forduljon mobilszolgáltatójához. A fenti jellemzők, funkciók előzetes értesítés nélküli módosításának jogát fenntartjuk, a tájékoztatás nem kötelező érvényű.

Az eszköz a Bluetooth Advanced Audio Delivery, az Audio Video Remote Control, a Hands-free és a Headset profilt támogatja. Két Bluetooth szabványú eszköz csak akkor tud egymással kommunikálni, ha ugyanazt a Bluetooth profilt használják. A Motorola más eszközei által támogatott Bluetooth profilokról itt tájékozódhat.

A MOTOROLA és a stilizált M embléma be van jegyezve az Egyesült Államok szabadalmi és Védjegyirodájánál. A Bluetooth védjegyeket tulajdonosuk birtokolja, és a Motorola, Inc. engedéllyel használja. A Windows és a Windows Media a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Minden más termék-, vagy szolgáltatásnév azok tulajdonosaié.

Szóljon hozzá!