ZETApress

hírportál

Fotósok Egerben

Már csak néhány napig lehet regisztrálni az egri világrekord kísérlethez! Június 3-án lezárul a határidő! Minden regisztrált vendégünk harmincezer forintértékű vásárlási utalványt kap a fotós relikviák mellé! ? tudtuk meg Jamrik Vilmos médiaigazgatótól. Részletek idekattintva olvashatók.

Július első hétvégéjén kerül megrendezésre az év legnagyobb fotós eseménye a XII. Fotó Art Fotósfesztivál. A helyszín ezúttal Eger városa lesz, ahol mintegy tisztelgésképpen egyik leghíresebb városunk előtt Guinness világrekord-kísérletre készülünk. Pénteken a késő esti órákban 2-300 fotós és 3-400 vaku segítségével kivilágítjuk-kivillantjuk az egri Dobó teret, ezzel egy pillanatra nappali fénnyel árasztva el azt.

A fesztiválon minden kipróbálható, kézbe vehető lesz több mint húsz helyszínen zajlik majd fotózás ahova bárki becsatlakozhat. Fotós sztárvendégek, előadók: Bakcsy Árpád ételfotós, Boros István glamour-fotós, Kasza Tibor fotós, média személyiség, Petrovics György foodstylist, Polonyi István divat-modellfotós, Tombor Zoltán divatfotós és még sokan mások. A programokról idekattintva is olvashatunk.

Szóljon hozzá!