ZETApress

hírportál

Vidámparki gyermekparty

A sztárok és csemetéi a Sugarbird legújabb mesepólójában próbálták ki Dzsungelország játékait, többek között a Tréfás Dzsungel Vasutat, a Hullámhajót, a Vízi Dodzsemet, a Csodabringát tegnap a helyét kereső Vidámparkban. Fotóink Lantai József felvételei.

Sztárcsemeték mesés délelőttje, gyereknapi előzetese volt tegnap a Vidámparkban! Sarka Kata kislányával, Noémivel és Tornóczky Anitával; Dopeman barátnőjével és lányával, Fannival; Vágó Piros pici fiával, Zalánnal; a KFT-s Bornai Tibor unokájával; Fésűs Nelly cserfes kislányával, Csengével; Endi, a Hooligans dobosa párjával és Kiarával; valamint VV Anikó együtt ünnepelte a Gyermeknapot.

Régi magyar mesefigurákat népszerűsít a Sugarbird mesekollekciója, amelynek legújabb darabjait a Kockásfülű nyúl ihlette. A sztárok most is szívesen álltak az immáron hagyományt teremtő kezdeményezés mellé, hiszen gyermekkoruk kedves emlékeit idézte föl a mesehős.

A Vidámparkban a különleges programon a Dzsungel mesepark játékai közül a Hullámhajó, az autós körforgó, a mini óriáskerék és a helikopter volt a legnépszerűbb. Vágó Piros, a Class FM műsorvezetője, csak hosszas küzdelmek árán tudta lekönyörögni a 2 és fél éves Zalánt az autós körforgóról.

Fésűs Nelly 8 és fél éves Csenge lánya is nagyon élvezte a kirándulást, először járt a Vidámparkban. ? Cirkuszban és állatkertben már többször is voltunk, de a Vidámpark eddig valahogy kimaradt az életünkből. A mai délelőtt után azonban biztos vagyok benne, hogy ezentúl rendszeresen jövünk majd ? árulta el mosolyogva a csinos színésznő, aki gyerekével együtt örömmel vette magára az új kollekció egy-egy darabját.

A magyar rajzfilmfigurák népszerűsítése mellett ismét jótékonysági célja is volt a programnak: a pólók eladásából származó bevétel egy részét Jagasics V. Csonka Hedvig, a Sugarbird vezető divattervezője a Nagycsaládosok Egyesületének ajánlotta fel. A divatmárkának köszönhetően az egyesületből néhány gyerkőc a felajánlás mellett felejthetetlen élménnyel is gazdagodott, hiszen ők is részt vehettek a mesés délelőttön. ? Szívügyem a magyar rajzfilmek népszerűsítése, és emellett nagyon fontos számomra a jótékonykodás is, ezért mindig nagy örömre szolgál, ha ezt egy ilyen esemény keretein belül létre is hozhatom ? tette hozzá Hedvig.

Szóljon hozzá!