ZETApress

hírportál

Éremeső a Hunniumnak

Márciusban már beszámoltunk arról, hogy Gesztesi Károly magyaros pasi napot tartott, fakanalat ragadva főzött a barátainak, és 895 Hunnium pálinkával tette tökéletessé az ízek kavalkádját. Nagyszerű választás volt a 895 Hunnium, hiszen a pálinka igazolta jó hírét és tarolt a közelmúlt versenyein ? tudta meg Lantai József.

Éremeső a 895 Hunnium pálinkaháznál! Két arany-, öt ezüst- és három bronzérem, valamint a legjobbaknak járó Champion-díj a 895 Hunnium idei termése. A pálinkaszezon elején, mindössze 1 hónap leforgása alatt elsőként a Destillata (Ausztria), majd a HunDeszt, végül a Gyulai Pálinkafesztivál szakmai zsűrije ismerte el a cég különleges és népszerű italait.

Az immár 12. alkalommal megrendezett Gyulai Pálinkafesztiválon a 895 Hunnium barack, szilva, meggy és cserszegi fűszeres főzetei négy érmet gyűjtöttek be, megismételve egy hónappal korábbi teljesítményüket. Ezzel a pálinkacég idén már összesen tíz érmet, továbbá a legjobbaknak járó Champion-díjat gyűjtötte be Magyarország illetve Ausztria legrangosabb párlatversenyein.

A Gyulai Pálinkafesztiválon, ahol a hazai kiváló főzdék és a nemzetközi kihívók összesen 800 mintája mérte össze tudását, a 895 Hunnium főzetei megismételték az egy hónappal ezelőtt mutatott teljesítményüket. Ez a verseny egyébként különösen kiemelkedő eredményeket szokott hozni számukra, hiszen már a korábbi években a 895 Hunnium a meggy pálinkájával is kiérdemelte a Champion-díjat.

A 895 Hunnium pálinkák 2011-es bajnoka továbbra is a 2010-es szilva főzet, amely a HunDeszt versenyen elért aranyérem mellé a legjobbnak járó Champion-díjat is begyűjtötte. Az egyedi ízvilágot és a prémium minőséget ötvöző 895 Hunnium pálinkák azonban nemcsak a zsűrit győzték meg, hanem a hétvége alatt a fesztiválon megforduló több ezer pálinkakultúra iránt érdeklődő látogatót is, akik élvezettel kóstolták végig az éremesővel díjazott főzeteket.

Mi tulajdonképpen ez a pálinka? A 895 Hunnium különleges zamatú, tüzes ital, a magyar gyümölcs ízének érett harmóniájával és a honfoglaló vezérek vérének temperamentumával. Hogy zivataros és dicsőséges századokon át, dacolva minden ellenséggel, továbbra is hű maradhasson Önmagához és hagyományaihoz. Bámulatos az erő, amely képessé tette a magyarságot az új haza birtokba vételére és felvirágoztatására. Adózzunk megbecsüléssel őseink emlékének, és az első poharat ürítsük az Ő tiszteletükre. Mi is megkóstoltuk: csillagos ötös, szuper volt!

Szóljon hozzá!