ZETApress

hírportál

Bejártuk az apartmanházat

Február elsején megnyitotta kapuit a Fraser Residence Budapest all suite apartmanház, Molnár Ferenc egykori grundjával szemközt, a legnagyobb közép-kelet-európai városmegújítási program keretében létrejött Corvin sétány mögött, a Nagytemplom utca 31-ben.

A héten részt vettünk a Fraser Residence vezetősége által szervezett házbejáráson, az apartmanház szintjein keresztül kalauzoltak bennünket. Ezután vendégül láttak egy reggelin is, így az elsők között kóstolhattuk meg a ház különlegességeit az egy és két hálószobás stúdiókban, valamint a lenyűgözően kialakított három hálószobás penthouse lakosztályban felszolgálva.

Közép-Európában elsőként Budapestre jött a Fraser. Józsefvárosban nyitja meg első apartmanházát a szingapúri központú Frasers Hospitality. A Fraser Residence Budapest a vállalat első beruházása Európa keleti felében. A Fraser Residence Budapest ötvenegy gondosan kialakított modern stúdióval, valamint egy-, két-, illetve három hálószobás penthouse lakosztályával várja a magyar fővárosba érkező üzleti utazókat és pihenni vágyókat egyaránt, a Pál utcai fiúk híres grundjával szemközt. Az apartmanház kiváló, központi fekvésű helyen, a közelmúltban elkészült Corvin Sétány mögött kapott helyet, számos üzlet, étterem, pub és kávézó közvetlen közelében.

A menedzsment nem titkolt szándéka, hogy Magyarországon úttörője legyen az újfajta, a megszokott szállodai szolgáltatásoktól és szobatípusoktól merőben eltérő apartmanok népszerűsítésének. A szállodák és bérelt lakások előnyeit azok hátrányai nélkül önmagában egyesítő Fraser, a hotelekben megszokott szolgáltatások mellett a tökéletes kényelemnek, a formatervezett kiegészítőknek, a teljesen felszerelt konyhának és fürdőszobának, továbbá a tisztítási és mosási lehetőségnek köszönhetően, mindenki számára az otthont biztosítja az otthontól távol.

A szobák alapfelszereltsége mellett olyan extra berendezési eszközök is rendelkezésre állnak, mint a mosogató- és mosógép, a sütő és a mikrohullámú sütő, a kenyérpirító vagy a vízforraló. A Residence további különlegessége, hogy alkalmazottai gondoskodnak a legapróbb részletekről is, legyen szó a növények gondozásáról, a díszhalak etetéséről, vagy a vendég kedvenc teájának beszerzéséről. A business apartmanház mindezek mellett kontinentális reggelit kínáló reggeliző termet, 15 személy befogadására alkalmas tárgyalóteremet, koktélpartira is használható teraszt és egyéb üzleti szolgáltatásokat is kínál.

A Fraser Budapest Residence megnyitásával 14-re nő a vállalat európai portfoliója. Londonban 9, Skóciában (Glasgow és Edinburgh) és Párizsban pedig 2-2 Fraser fogadja az otthon kényelmére vágyókat. A következő apartmanház Isztambulban nyílik majd áprilisban, a tervek szerint pedig még idén több mint 1500 apartmannal bővül a Frasers Hospitality kínálata.

A házbejáráson bemutatták Deluxe, Executive és Penthouse lakosztályaikat, melyek a környező luxusszállodák szolgáltatásaival is felveszik a versenyt. Megláthattuk, hogy miért kínál többet a Fraser világszerte sikeresen működő hálózatának legújabb magyarországi tagja, mint Budapest hasonló szállodái.

Szóljon hozzá!