ZETApress

hírportál

Budapest4you

Új programtervező CD-t mutatott be a Horizont Média Műhely tegnap a sajtókávéházban. Mielőtt a programozók felkapnák a fejüket, ki kell őket ábrándítanom. A CD idegenforgalmi programokat tartalmaz. Megtudhatjuk belőle, melyik múzeumban milyen kiállítás vár, melyik színház mit játszik, milyen film megy a mozikban. Megtudhatjuk, hol lehet étkezni, hol lehet megszállni, hogyan lehet közlekedni. Nem csak a BKV-vonalak, és jegyváltó helyek vannak feltüntetve, de a MÁV- és Volánmenetrend is megtalálható, hogy vidékről, sőt külföldről is könnyen idetaláljunk.

A CD öt nyelven, a magyaron kívül angolul, németül, olaszul és franciául is tájékoztat. A kiválasztott lapok ? menetrendek, térképek, mozi- és színházműsorok ? kinyomtathatók, zsebre tehetők. A készítők célja az, hogy a látogató már otthon megtervezhesse budapesti és főváros környéki programját, s kész tervekkel érkezzen.

A kft. negyedévenként új CD-vel jelentkezik, a június 9-én megjelenőnek jövő hét csütörtökön lesz a lapzártája. A weboldalukon hetente frissítik az információkat, s odavárják mindazok jelentkezését, akik rajtuk keresztül szeretnék tájékoztatni a közönséget fővárosi és környékbeli programjaikról.

Szóljon hozzá!