ZETApress

hírportál

Testépítők Ostroma

Formás izmok, lapos has, feszes test és sorolhatnám még a hasonló meghatározásokat tovább, amire az emberek többsége csak legyint, hogy ugyan erre nekem nincs időm. És a szépséggel mi lesz? Azért tényleg meg kell szenvedni? – tette fel a kérdést fotózás közben Lantai József,.

Á, nem igaz, szét kell oszlatni ezeket a téves és ósdi, mondhatnám múlt századi gondolatokat! Az alábbiakban megkísérlem megadni a választ, hogy hol és hogyan, hiszen a napokban azért jöttünk össze a Look Your Best új Ostrom utcai Szalonjában, hogy megismerjük a Speedfitness fogalmát, ami a bevezetőben említettekre egyértelmű választ ad. Nos, akkor lássuk korunk csodáját, amire még Tolvaj Renáta is kíváncsi volt, akit örömmel fedeztem fel a meghívott érdeklődők között.

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok, ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető. Heti 2×20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt. A piac legfejlettebb EMS technológiája Magyarországra is megérkezett! Elég a lassan mutatkozó eredményekből, válts sebességet Te is!

Meggyőző érvek a speed-fitness mellett

Hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció. Ín- és ízületkímélés: az elektrostimuláció csak az izmokra hat, nincs ízületi terhelés. Extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre dolgoztatja. Zsírégetés, zsírszövetcsökkenés: az optimális zsír-izom arány kialakulásával testünk jóval több kalóriát éget el még álmunkban is. Cellulit csökkenése, kötőszövetek vérellátottságának javulása, vér-és nyirokkeringés fokozódása.

Deréktáji fájdalmak kezelése: a gerincoszlop tartásához szükséges, mélyen fekvő tartóizmok megerősítése. Vizelettartásért is felelős gátizomzat megerősödése, szülés utáni rehabilitáció. Sportolóknak teljesítményfokozás: robbanékonyság, dinamika, gyorsaságnövelés. Nem tüneti kezelést nyújt, hanem az anyagcsere-serkentés és az optimális zsír-izom arány helyreállításával éri el a hatást. Biztonságos: számos klinikai vizsgálat bizonyítja szenzációs eredményeit és biztonságos működését.

A speedfitness az EMS készülékek (EMS technológia: electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció) legújabb generációja. A 90-es években német mérnökök által kifejlesztett új generációs EMS készülékek alkalmazása mellékhatások nélküli megoldást jelent egy sor mindannyiunk számára fontos cél elérésében. Az EMS készülék biztonságosan és hatékonyan, az inak és ízületek megterhelése nélkül kis erősségű váltóárammal a testizomzat 90%-át vonja be munkába. Az egész testet egyszerre érő elektromos impulzusok olyan intenzív izom-összehúzódásokat eredményeznek, amilyet akaratlagosan, csupán koncentráció és súlyzók segítségével nehéz lenne kivitelezni. 20 perc színtiszta izommunka ? anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk ? és mindez egyenes eredménye a napokig tartó fokozott kalóriaégetés, a csökkenő súly, cellulit mértékének javulása, jobb közérzet, fájdalmak csökkenése, állóképesség ?‚ erőnlét növekedése és vitalitás fokozódása.

Az elegáns és okos készülék egy forradalmi szisztéma összetevőit egyesíti: a leginnovatívabb technológia optimális hatékonysággal, szép megjelenéssel és könnyű kezelhetőséggel ötvözve. Az impulzusok ereje izomcsoportonként és egyszerre is szabályozható, így a kezelés intenzitását individuálisan lehet beállítani külön-külön minden testrészre.

Ellentétben a régi típusú elektrostimuláción alapuló kezelésekkel, a speedfitness a látható és a mélyen fekvő izmokat is eléri. A szisztéma alkalmas arra, hogy passzívan, akár fekvő pozícióban átdolgoztassa minden izmunkat, de akár aktív, kiegészítő gyakorlatok folyamatos végzésével is erősíthetjük a hatást, vagy kardiogéppel is kombinálhatjuk az anyagcserefokozó vagy izomépítő programok egyikét.

Az elektromos impulzusok nem koncentrálódnak egy pontban, hanem egyenletesen oszlanak el az elektróda egész felületén, így nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. Mivel a has, a kar, a mellek, a combok, a fenék, a váll és a hát egyszerre dolgozik, nem kell órákat tölteni azzal, hogy minden testrészre külön figyelmet fordítsunk. A speedfitness garantálja, hogy edzésed nem csak eredményes, de élvezetes is lesz! Merész kijelentésnek hangzik? Próbáld ki a saját bőrödön!

A speedfitness végérvényesen leszámol a közismert mondással, miszerint A szépségért szenvedni kell! Hosszú és izzasztó edzések nélkül könyvelheted el alakodon a gyors eredményeket, a napokig tartó fokozott kalóriaégetést, a csökkenő súlyt és az egyre szebb, áramvonalasabb testet. A speedfitness a narancsbőr problémával is leszámol. Speciális cellulit programja kifejezetten az intenzív anyagcsere-serkentésére lett kifejlesztve, mely gondoskodik a lerakódások elszállításáról is.

Olyanok számára is lehetővé válik az izmok koncentrált, ugyanakkor biztonságos fejlesztése, akik nem képesek megerőltető testmozgásba belekezdeni. Minden testrészt az egyénnek megfelelő szinten stimulálhatunk, így rövid időn belül megoldást nyújtunk a hát-és gerinctáji fájdalmakra, az inkontinenciára, az izomgörcsök problémáira és a testi diszbalansziák kiegyenlítésére is. A módszer a sérülések, operációk és szülés után is hatékonyan alkalmazható.

Az új generációs elektrostimuláción alapuló tréninggel erősebb és intenzívebb izom-összehúzódást érhetünk el, mint a hagyományos ellenállásos edzések alatt, amikor kizárólag az akaratlagosan megmozdított izmok edződnek. Intenzitás, programválasztás és egyéni célkitűzéstől függően akár szálkásításra, erősítésre, állóképesség növelésre vagy gyorsaság fejlesztésre is alkalmas, nem csupán izomépítésre. Mindegy, hogy profi vagy amatőr sportoló vagy, a speedfitness garantáltan kihozza belőled a maximumot!

Igaz? Vagy nem igaz?, azt hiszem az alábbi kiragadott vélemények igazolják a fentieket, hát lássuk: ? Kétgyermekes dolgozó anyukaként rendkívül kevés időm jut a testmozgásra, ezért számomra ez az ideális megoldás. Heti 2-szer 15-20 perces Speedfitness tréninggel ugyanazt a hatást érem el, mint 4 óra konditermi edzéssel ? mondja Gregor Bernadett színésznő. ? Mindenkinek ajánlom, akár a célja a szülés-, vagy betegség utáni rehabilitáció, akár teljesítményfokozás, de akkor is bátran alkalmazhatjuk, ha egy izmosabb, tónusosabb test kialakítására törekszünk ? nyilatkozta Dr. Csábi Bettina profi boksz világbajnok.

A Speedfitness meg fogja reformálni az emberek testedzési szokásait és ezzel a teljes fitness-szektort, mivel a mai kor valódi igényeire ad tökéletes megoldást ? mondta Németh Dorottya fitness világbajnok. Ezek után a kétkedéseket nyugodtan elvethetjük!

Régóta az esztétikai iparágban dolgozom és mindig az a kérdés foglalkoztatott, hogy mit is ér egy szépen plasztikázott, tökéletes testrész, ha egy elhízott, edzetlen és egészségtelen test tartozik hozzá. Azért hiszek lelkesen a termékünkben, mert a saját testemen is érzem a változást, pedig mindig része volt az életemnek a konvencionális edzés. Szeretném biztosítani, hogy a nagy tömegek számára is elérhetővé váljon ez a megoldás, és ezzel hozzájárulhassak, hogy mindenki valóra válthassa a szép és egészséges test iránti igényét ? vallja Várdai György a Speedfitness magyarországi forgalmazója.

Remélem mindenkit meggyőztem a speedfitness hasznosságáról, ezért Hölgyeim és Uraim irány az új Look Your Best Szalon, Ostrom u. 29! A varázslatosan hangulatos és barátságos hely korábban Mono kortárs Galéria néven volt ismert, nos az új tulajdonosok megőrizték a hely szellemét, a falakon ismert művészeink festményeiben gyönyörködhetünk. Akinek ez sem volna elég, azoknak ? gondolok itt a férfi vendégekre ? akad még szépséges látvány Várdai Mariann marketing vezető és Németh Dorottya fitness világbajnok, vezető edző személyében. És végül befejezném egy remélhetőleg szlogenné váló mondattal: Ne feledd, a XXI. században élünk és Neked találták ki a Speedfitnesst!

Szóljon hozzá!