ZETApress

hírportál

Nők a középpontban

Sztárdömping a pink szőnyegen. Hazánkban harmadik alkalommal díjazzák a legtehetségesebb magyar nőket, márciusban hat kategóriában talál gazdára a Glamour Women of the Year Díj. Idén ráadásul a legszerencsésebb szavazók is bejuthatnak az exkluzív gálára.

2011-ben is GLAMOUR Women of the Year! A GLAMOUR magazin Anglia és Amerika után hazánkban is hagyományt teremtett, hiszen nem telhet el március úgy, hogy ne tudjuk meg, hogy a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyek közül ki állhat be a Women of the Year címmel büszkélkedhető kedvencek sorába ? tudtuk meg Lantai Józseftől.

Ahogy az elmúlt két évben, idén is egy fergeteges, több tucatnyi sztárt felvonultató partin tudhatjuk meg, ki az év divattervezője, modellje, színésznője, énekesnője, műsorvezetője, kié a legszebb hajkorona és ki az a férfi, aki sármjával elvarázsolta a szavazókat.

A cipő-designer Vágó Réka, vagy Mojzes Dóra, a sötét harmónia megszállottja lesz a befutó a tervezők versenyében? A mindössze 14 éves Axente Vanessát, vagy a 17 éves Palvin Barbarát a magyar közönség is felfedezi? Az elegáns Schell Judit, vagy a bájos Szinetár Dóra lesz az olvasók kedvence? A dzsesszes Harcsa Veronikának, vagy a vadóc Tóth Gabinak sikerül legyőzni a tavalyi nyertes Rúzsa Magdit?

A kolléganők közül Lilu, Ördög Nóri, vagy Barabás Éva lesz a legjobb műsorvezető, vagy a rádiósok törnek az élre? Szőke, vagy barna lesz az idei legszebb hajkorona? A megasztáros Kállay-Saunders András, vagy az X?Faktor tehetsége, Takács Nicolas sármosabb? A döntés ezúttal is az olvasók kezében van, ráadásul az idei GLAMOUR Women of the Year szavazói közül a legszerencsésebbek ott lehetnek a március 17-i exkluzív partin.

A GLAMOUR Women of the Year 2011 jelöltjei

A legjobb divattervező: Abodi Dóra, Mojzes Dóra, Szegedi Kata, Tóth Bori, Vágó Réka. A legjobb modell: Axente Vanessa, Fórizs Adina, Mihalik Enikő, Srej Zsófi, Palvin Barbara. A legjobb színésznő: Gallusz Niki, Gryllus Dorka, Schell Judit, Szinetár Dóra, Tompos Kátya.

A legjobb énekesnő: Harcsa Veronika, Kozma Orsi, Németh Juci, Rúzsa Magdi, Tóth Gabi. A legjobb műsorvezető: Lilu, Ördög Nóra, Peller Mariann, Barabás Éva, Vágó Piros. A legsármosabb férfi: Fehér Balázs, Kállay-Saunders András, Király Viktor, Kolovratnik Krisztián, Takács Nicolas. A legszebb hajú sztár: Horgas Eszter, Erdőhegyi Brigitta, Bódi Sylvi, Janicsák Veca, Gigi.

Nehéz helyzetbe kerültünk a mellékelt képek összeállításánál. Nem szeretnénk állást foglalni, vagy kinyilvánítani kik lennének a mi kedvenceink, de nem is akarjuk a véleményeket befolyásolni. Szívünk szerint mind a 35 jelölt fotóját megmutatnánk ? férfiakat, nőket egyaránt ? hiszen mindannyian megérdemelnék. A véletlenszerűségre bíztuk magunkat, így született ez az igazán remek kis válogatás.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Gabi verseng Magdival | ZETApress

Szóljon hozzá!