ZETApress

hírportál

Jótékonysági akciók az SAP-nál

Gyermekek körül forog az SAP-karácsony. Idén két jótékonysági akcióval segíti az SAP a gyermekeket. A szoftvercég az Angyalok erdeje kezdeményezés keretében a Bethesda Kórház Alapítványt támogatja ? ezt jelzi a budapesti Felvonulási téren található 500 fős rengetegben az 1-es számú karácsonyfa, mely az SAP logóját viseli.

A másik, közvetlen támogatást a szátoki Margaréta Gyermekotthon lakóinak megajándékozása jelentette. A 36 gyermek számára a vállalat munkatársai egyéni ajándékokat készítettek, melyeket névre szólóan nyújtottak át az intézmény karácsonyi ünnepségén. A bentlakók örömét tovább növelte, hogy egy csocsóasztalt is kaptak, amelyet azonnal használatba vettek ? tudtuk meg Arató Márktól.

A cég ? előző évben elkezdett hagyománya szerint ? tartós élelmiszereket is átadott a Nógrád megyei községben lévő Otthon részére. ? Az SAP-nál tradíció, hogy a munkatársi karácsonyi parti megszervezése mellett több, önkéntességen alapuló jótékonysági akcióban veszünk részt ? mondta Dr. Tompos Dóra, a vállalat HR vezetője.

Szóljon hozzá!