ZETApress

hírportál

Oxigén Wellness a Naphegyen

Az Oxygen Wellness Naphegy életmód és élményközpontjában mindaz, ami eddig a fürdővárosként, wellness nagyvárosként tisztelt Budapesten hiányzott, megvalósult: esztétikailag magas színvonalú épületben, professzionális és különleges szolgáltatások.

Vagyis valóban minden, ami a Szemnek, a Testnek és a Szellemnek szükséges ma a XXI. század első felében ? olvasható a 2010. novemberi Intérieur Magazinban. Cél az egészséges életmód közvetítése, exkluzív, igényes környezetben. Minden, ami az egészség, szépség és egyensúly megteremtéséhez szükséges a felgyorsult hétköznapokban, megtalálható itt: mozgás, kikapcsolódás, orvos-szakmaitámogatás, étkezés valamint az új életmód kialakítását segítő orvosi állapotfelmérés, személyi edzések; professzionális környezet edzéstervek, korszerű gépek, népszerű csoportos órák, télen korcsolyapálya; valamint az exkluzív wellness környezet és szolgáltatások.

Az épület a maga 8800 négyzetméter összterületével kiemelkedik az eddigi fitness termek világából. Igényes kidolgozású belső tereket alakítottak ki, melyet arany csempék, és kristályok tesznek még látványosabbá. Ezen felül több oxigén. Az Oxygen tágas tereit tiszta, friss levegő járja át.

A légtechnikai tervezésnél figyelembe vették, hogy sportolás közben az emberek több széndioxidot lélegeznek ki, ezért több tiszta oxigénre van szükségük. Így olyan légtechnikai vezérlést alkalmaztak, amely az adott tér levegőminősége alapján szabályozza a légbefújást. A rendszer a légcsere közben az érkező friss levegőt az elhasznált levegő kiáramoltatásával előmelegíti, a léghőmérséklet pontos beállítását pedig környezetkímélő hőszivattyús rendszer végzi.

Az edzőtermet az első szinten alakították ki, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Budavári Palotára. Ezen a szinten található az épület fürdőrészlege is, ahol megtalálhatjuk a 20 méteres feszített víztükrű medencét, a jakuzzit, a hagyományos és a speciális szaunát, valamint a jégkása zuhanyt és a tepidáriumot ? tudta meg a tegnap esti megnyitón Vígh Alex, aki a felvételeket is készítette.

Külön figyelmet érdemel a panorámás szauna, és a nívós wellness centrumokból eddig hiányzó textilmentes szauna. A terem segít abban is, hogy új életmódot alakítsunk ki, orvosi állapotfelmérések, speciális masszázsok mellett személyi edzések segítenek ahhoz, hogy még hatékonyabb legyen az edzésünk. Ezen kívül I. osztályú étterem, látványbüfé és gyermekmegőrző várja az vendégeket.

Szóljon hozzá!