ZETApress

hírportál

Lóg már az autó

Irigység, jó szándék, rosszindulat, kárörvendés, nyereményvágy vagy botrányra éhség? Mi jellemzi a magyarokat? Sebestyén Balázsék most letesztelik az országot, hiszen a nép kezébe tették egy autó sorsát ? írtuk meg pár nappal ezelőtt.

Hétfőn reggel Sebestyén Balázsék a Fradi pályán felhúztak egy autót harminc méter magasba, és a nép kezébe tették a sorsát. Hogy az ország miként dönt ? megmenti, vagy porrá zúzatja ? az pénteken reggel élő adásban derül ki. Az akciót egyébként egy berlini rádió már végrehajtotta, ahol óriási médiavisszhang mellett ? tévéstábok előtt, fényképezőgépek kereszttüzében ? az autó a mélybe zuhant és apró darabokra tört ? tudtuk meg Rubin Katától.

Az érdeklődés már most óriási, percenként több száz email érkezik a hallgatóktól, a szavazás eredménye folyamatosan változik, éjszaka a ?dobjuk le? volt erősebb, reggelre már a megmentők tábora duzzadt óriásira. Pénteken 9 órakor pedig várunk mindenkit, hogy együtt nézzük meg, vajon így járunk-e, mint Berlinben ? ahol leejtették ?, vagy az ország megmenti az autót? Természetesen a helyszínen lesz Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon János is, akik élőben közvetítik a történéseket.

Akárcsak Berlinben, ahol óriási őrületet váltott ki a játék, megszámlálhatatlanul sok tévéstáb, újságíró és fotósok hada követte figyelemmel az akciót, itthon is óriási érdeklődés várható. Ezt kiválóan jelzi az, hogy a rádió honlapja lefagyott a rengeteg üzenettől, pedig a szavazás csak hétfőn kezdődött, emailben lehet szavazni a Class FM portálon. Az autót addig bárki megtekintheti 30 méter magasban lógva és szavazhat: darabokra törjön, vagy gazdára találjon.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Andi őrült dobása | ZETApress

Szóljon hozzá!