ZETApress

hírportál

Megasztárok Talmaringen

A legutóbbi élő Megasztár V. adását követően a versenyzők a Talmácsi-ringen töltöttek egy napot, ahol nem a táncpróbáké, az énekóráké volt a főszerep, hanem a kikapcsolódásé, az önfeledt szórakozásé ? tudatta a Faster Management.

Mielőtt azonban a megasztárosok bőrruhába bújtak volna, Talmácsi Gábor és édesapja, Talmácsi István tartott számukra egy gyorstalpalót arról, hogy mikre érdemes odafigyelniük az esetleges sérülések, balesetek elkerülése végett.

A közös program nagyon jól sikerült, ami egy közös élménnyé is vált. De az idő egy percre sem áll meg; Talmácsi Gáborra most pénteken két szabadedzés vár Estorilban, míg pénteken este élőben jelentkezik a Megasztár V. újabb döntője. Talmának a pályán, a megasztárosoknak a színpadon kell a maximumot nyújtani.

Nagyon jól éreztük magunkat, azt hiszem egy klassz napot töltöttünk el együtt a Talmácsi-ringen. Az elején akadtak közöttük olyanok, akik kicsit ódzkodtak a motorozástól, de jó volt látni, hogy kis idő elteltével már ők is élvezték a két keréken történő ?száguldást?. Nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, és látszott rajtuk, hogy jól jött számukra is egy kis lazítás. Erről nekem az a meglátásom, hogy az, aki nem tud ellazulni, nem tud megfeszülni sem. A kikapcsolódást követően már én is a hétvégi versenyre koncentrálok. Az utolsó előtti futamra Estorilban kerül sor, ahol pénteken nem egy, hanem két szabadedzés szerepel a programban, amit csakúgy, mint a többiek, mi is igyekszünk majd maximálisan kihasználni ? mondta vala Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Első napon első Talma | ZETApress

Szóljon hozzá!