ZETApress

hírportál

Fotók az Oktogonnál

A legrövidebb fotópályázat az easyJet-től. Elindult az easyJet Facebook oldala. Egy délután erejéig új célállomással bővült az easyJet desztinációinak száma egy fotópályázattal egybekötött gerilla akció keretében. Európa kedvenc légitársaságának promóciójával a budapesti Oktogonon találkozhattak az utazók.

A Last Call, vagyis az Utolsó felszólítás elnevezésű fotópályázattal egy időben az easyJet elindította magyarországi Facebook oldalát is. Szeptember 28-án, kedd délután 5-kor indult el az easyJet, Európa kedvenc fapados légitársaságának nyereményjátéka. A légitársaság kedd délután új, népszerű célállomást vett fel desztinációi közé, a budapesti Oktogont ? tudtuk meg Kalmár Héditől.

Az ideiglenes célállomáson csinos, easyJet-es stewardok és stewardessek segítették a várakozó utasok beszállását az easyJet check-in pultjánál. A beszállás kezdetét jelző felszólítás, vagyis a Last Call után a Legrövidebb fotópályázat is azonnal elstartolt az easyJet magyarországi Facebook oldalán.

Az Oktogonon áthaladó utasok, valamint azok, akik feltöltötték egyet legjobbnak ítélt utazós képeik közül a Facebook-oldalra, részt vehettek a nyereményjátékban. A szavazás szeptember 28-tól október 3.-ig tart, a legtöbb szavazatot begyűjtők Londonba, Berlinbe és Genfbe szóló retúr repülőjegyet nyernek.

Az easyJet a különleges akciójával elindította a hazai social media aktivitását. A tervek szerint a Facebook oldalon a légitársaság folyamatosan és hatékonyan érheti el az olcsó, de színvonalas utazásért rajongók hazai táborát. Az akcióról készült kisfilm idekattintva érhető el.

A Last Call eseményen készült képeket pedig idekattintva tekinthetjük meg. Az easyJet Európa vezető diszkont légitársasága. Jelenleg 182 repülőgépe 504 útvonalon, 29 ország 119 repülőterére szállítja utasait. Az easyJet az elmúlt 12 hónapban több mint 46 millió utast szállított.

Az easyJet célvárosi

Aberdeen, Agadir, Ajaccio, Alicante, Almeria, Amszterdam, Antalya, Asturias, Athén, Barcelona, Bari, Basel, Bastia, Belfast City, Berlin, Biarritz, Bilbao, Birmingham, Bodrum, Bordeaux, Bournemouth, Brindisi, Bristol, Budapest, Brüsszel, Bukarest, Catania, Chania, Cagliari, Köln, Kos, Koppenhága, Korfu, Casablanca, Dalaman, Dortmund, Dubrovnik, Düsseldorf, East Midlands, Edinburgh, Faro, Fuerteventura, Genf, Gibraltár, Glasgow, Gran Canaria, Grenoble-i, Hamburg, Helsinki, Heraklion, Hurghada, Ibiza, Innsbruck, Inverness, Isztambul, Jersey, Krakkó, Lamezia Terme, Larnaca, Lanzarote, La Rochelle, Lisszabon, Liverpool, Ljubljana, London Gatwick, London Luton, London Stansted, Lyon, Madeira, Madrid, Mahon, Malaga, Málta, Manchester, Marrakech, Marseille, Milánó Linate, Milano Malpensa, Montpellier, München, Murcia, Mykonos, Nantes, Nápoly, Newcastle, Nice, Olbia, Palermo, Palma, Paphos, Párizs Charles de Gaulle, Párizs Orly, Pisa, Porto, Prága, Rodosz, Róma, Salzburg, Santorini, Sharm El Sheik, Szófia, Split, Stockholm, Tangier, Tallinn, Tel Aviv, Tenerife, Thesszaloniki, Toulouse, Torino, Valencia, Velence, Bécs, Zakynthos, Zürich.

Szóljon hozzá!