ZETApress

hírportál

Vörös szőnyeg a könyvesboltban

Könyvbemutatóra gyűltünk a minap az Alexandra Könyvesházban. Lévai Katalin a Párnakönyv és más mesék után újabb könyvet írt. A Vörös szőnyeg egy ünnepelt színésznő ellentmondásos életébe, annak legintimebb pillanataiba enged betekintést. Olyan világba vezet a szerző, amit személyesen nem élhetett át, hiszen színésznő még sohasem volt.

A Károly körúti Panorámaterem nagyszámú közönsége előtt Jakupcsek Gabriella beszélgetett a szerzővel. A Brüsszelből hazalátogató uniós képviselőnő a könyvről is beszélt. Sikeréhes művészek és politikusok vannak benne a szőnyegen, társadalmi kényszerek és elvárások viszont a szőnyeg alatt. Lehet-e ma tisztességesnek maradni a művészetben, a politikában és a szerelemben? ? teszi fel a kérdést mindnyájunknak.

A különleges írói érzékenységgel és keserű közéleti tapasztalattal megírt történet egy olyan színésznő küzdelméről szól, aki a politika ingoványos területére tévedt. Megtalálja-e a boldogságot, élete tragédiába torkollik, vagy egy nagyszerű felemelkedés kezdete lesz? Erről szól a nagysikerű Párnakönyvnél is merészebb regény.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Kati Varázskertje

Szóljon hozzá!