ZETApress

hírportál

Sylvi és a Nagy Ő

Bódi Sylvi meztelenül pózolt a Nagy Ővel. Sylvi nemcsak párductestű barátnőjével szerepel a napokban boltokba kerülő erotikus és kissé provokatív naptárjának lapjain, hanem a számára ideális kinézetű pasival is ? tudatta Dancsok Regina.

A gyönyörű modell a sármos és szexi Viktorral először dolgozott együtt, ám az összhang tökéletes volt, a fotózáson izzott körülöttük a levegő. Bódi Sylvi számára Veréb Viktor külsejében tökéletesen megtestesíti a férfi ideált. Sylvi alapvetően a latinos pasikat szereti, Viktor pedig pontosan ez a típus. Nem hiába került a jóképű fiú arcképe egy Sylvi által tervezett pólóra.

A két modell már többször összefutott különböző bemutatókon, de még sohasem dolgozott együtt. Sylvi azonban gondolt egyet, és személyesen kérte fel őt legújabb, Madonna által ihletett naptárjának fotózására. ? Viktor jóképű, sármos és az alakja is tökéletes. Nem véletlenül tettem annak idején az arcképét egy Sugarbird pólóra, ahol a kollekció lényege az volt, hogy a kedvenc dolgaim kerüljenek az egyes darabokra. Hát én rátettem a kedvenc pasim képét ? mesélte nevetve a gyönyörű modell.

Sylvi és Viktor már a fotózás kezdetén azonnal egy hullámhosszra került, így egyáltalán nem kellett színészkedniük ahhoz, hogy hitelesek legyenek az erotikus szituációk. ? Meglehetősen extrém helyzetbe kerültünk, hiszen azok után, hogy megismerkedtünk, rögtön anyaszült meztelenül pózoltunk egymáson. Ez a szituáció még nekem is új volt. De hamar felforrósodott a hangulat a műteremben. Madonna dögös számait hallgattuk, amelytől még inkább izzott a levegő.

Egyáltalán nem kellett megjátszanunk magunkat, és ez szerintem a képeken is látszik. Akkor kialakult köztünk valami, aztán a Balaton Sound-on együtt lógtunk és elcsattant az első csók is. Ám Viktor keresett divatmodell és külföldön kapott munkát, így most leginkább csak telefonon tartjuk a kapcsolatot ? árulta el Sylvi, akinek Madonna híres fekete-fehér fotói által ihletett naptárja napokon belül a boltokba kerül.

Szóljon hozzá!