ZETApress

hírportál

Hó-Show a Vásárvárosban

Szeretnék egyszer olyan helyen dolgozni, ahol a felelősség terhe nélkül beszélhetnék bármiről, mondta György Miklós a West End City Center Jégteraszán rendezett tegnapi sajtótájékoztatón. A Hungexpo vezérigazgatója Németh Lajos szavaira reflektált. A meteorológus a tavalyi tájékoztatón is kemény telet jósolt, mégsem lett olyan. Most már óvatosabban fogalmazott, s csak egy hetes előrejelzésre vállalkozott.

A tv2 munkatársa nem csak jósolt, korizott is. Nem volt újdonság számára a jég, mert gyermekként Vámosmikolán is gyakran kijárt az Ipoly befagyott kiöntéseire. Akkor még jóval szigorúbban vették a határ-megközelítést hatóságaink. Hiába volt baráti ország Csehszlovákia, a határfolyó jegére merészkedni, nyáron a vízben fürödni tilos volt.

Klausmann Viktor moderátor hívó szavára mások is korcsolyát csatoltak. Karsai Zita, a Sztárok a jégen 2-ik helyezettje, Bitter Annamária és Tóth Zoltán műkorcsolyázók, valamint Kulcsár Zsófia szakág-vezető nem csak kűrözött, de nyilatkozott is. Igaz a legnagyobb újdonságokat Viktor mondta. Előbb a centripetális elő kirepítő hatásától féltette a korizókat, pedig köztudott, hogy az a centrifugálissal ellentétben befelé hat. Később még kollégáját, Vécsei Misit is sikerült meglepnie azon bejelentésével, hogy az RTL Klubos Győzike is korcsolyázik majd jövő csütörtökön, az A pavilonban addigra megépülő jégpályán, a tv2 produkciójában.

A négy napos kiállítás november 8-án, csütörtökön délben nyílik az említett jégpályán. A kísérő rendezvény, a Spa&Wellness megnyitója már egy órával korábban kezdődik, s a beszédet Újhelyi István, az ÖTM államtitkára mondja majd. A kiállítások díszvendége a Stubai Gleccser Régió lesz. Kedvcsinálónak mindjárt egy egyhetes üdülést sorsoltak ki az újságírók között egyik négycsillagos szállodájukba. Igaz, az csak sokára derült ki, hogy a nyertes nem egyedül, hanem másodmagával utazhat.

A már említett jövő heti két kiállítással egy időben kerül sor a MotorSale és a HungaroMed kiállításokra is a Hungexpo területén, s mind a négyet egy belépőjeggyel lehet megtekinteni. A kiállítások az A és B pavilonban lesznek megrendezve, a köztük lévő átmenet a szabadban történik. Jövőre már ebben is változás várható, mondta el a vezérigazgató. Az új pavilon építésével egyidejűleg fedett folyosókat is készítenek a meglévő pavilonok között a látogatói komfort fokozása érdekében. Lehet, hogy ez lesz a Mikulás ajándéka? Az igazi lappföldi Mikulás is a Hó-Show vendége lesz.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Török volt a Mikulás

Szóljon hozzá!