ZETApress

hírportál

Vízen ring a Körömhajó

Férfi az első számú műkörmös a világban. A világ szépségipara is nagy érdeklődéssel készül a manikűrös, pedikűrös, műkörmös szakmák speciális rendezvényére, a Körömhajóra. A rendezvény egy különleges helyszínen, a Dunán, egy kongresszusi hajón kerül megrendezésre szeptember 5-én, vasárnap.

A feltűnést ez a szakmai nap mégsem a szokatlan helyszínével kelti, hanem azzal, hogy félévente itt mutatkozik be a következő trend körömformákban, színekben és új technikákban. Az ingyenesen látogatható szakmai esemény rekord mennyiségű érdeklődőt vonz, ezért a mostani, őszi rendezvényen is két hajó várja a trendalkotókat a Batthyány térnél. Olyan ez, mint a párizsi nagy divatházak szezonnyitó show-ja, csak itt a ruhákhoz illeszkedő körömtrend-alkotás folyik.

A köröm show-n és szakmai előadásokon keresztül külföldi és magyar sztárvendégek adják át tudásukat és tapasztalataikat. Az idei ősz a gótikus mandula körmökről és a megszépült PIPE-ról, porcelán trendekről, a Chameleon zseléről és Gel-Lac-ról és számos, új technikai fogásról szól. FASHION SHOW ? 4 DÍVÁVAL a trendkollekcióra készített körmökkel: Crystal Nails köröm/Sugarbird ruha. FELLÉPNEK: HORVÁTH ÉVA, ZIMÁNY LINDA, DUKAI REGINA, BÓDY SZILVI.

A 2011-es trendalkotó nagyrendezvényre ellátogat a körmök keresztapja, az amerikai Tom Holcomb. A körömszakma nagyágyúja, (aki férfi létére 1986-ban nyert világbajnokságot, azt követő 24 évben további 400 éremmel és 12 újabb világbajnoki címmel gazdagította a trófeagyűjteményét). Sok világbajnok és szakmai híresség kiképzője és mentora, számtalan világmárka fejlesztő instruktora.

Mindenki büszke rá, ha tanulhat tőle… Előadása: Mitől lesz drámai a mosolyvonal, kifogástalan és papírvékony a köröm és természetes hatású a körömágy hosszabbítás ? A SZALONBAN IS ? csináld úgy, ahogy a nagymester! Helyet kap workshop keretében a lábak ápolása és kényeztetése, a benőtt körmök gyógyítása. Valamint egy kereset kiegészítési illetve képzési lehetőség: az új, luxus minőségű szálankénti szempilla-hosszabbítás fortélyaiba is betekinthetnek a látogatók ? tudtuk meg Szappanos Évától.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Rekordlátogató a Körömhajón | ZETApress

Szóljon hozzá!