ZETApress

hírportál

Madonna ihlette Syilvit

Szeretettel meghívunk Bódi Sylvi új, exkluzív naptárjának fotózására, ahol a modell kivételes módon egy-egy fotó erejéig egy párductestű manökennel összesimulva pózol a kamerák előtt ? kapta az értesítést néhány nappal ezelőtt Lantai József, aki így részese és megörökítője lehetett a műtermi munkának.

A meghívásban még az állt, hogy az erotikus fekete-fehér fényképsorozat témájának ötletét Madonna azon híres fekete-fehér fotói és videoklipjei ihlették, amelyeket a pop díva az elmúlt évtizedben alkotott. Sylvi képeit most is az érzékiség, és a finom intimitás jellemzi, a sajtó képviselői pedig most betekinthetnek a kulisszák mögé, a buja fotók születésének pillanatába.

Nos, betekintettünk! Meglepően sokan voltunk, valószínűleg mindenki kíváncsi volt Lakatos Márk stylist, Tombor Zoltán fotóművész, Sylvi és barátnője Niki közös produkciójára. Hatalmas, ideális profin felszerelt műteremben kezdődött a munka, megnézhettük a sminkelést, a ruhák próbáját, és ami a legfontosabb, láthattunk egy fotóművészt munka közben.

A jó hangulatú fotózás a számtalan kisegítővel hamar lezajlott, következtek az interjúk. Az eseményről Dancsok Regina elmondta: Bódi Sylvi ismét levetkőzött, hogy megmutassa magát új, szeptemberben megjelenő naptárján. A modell erotikus, finom érzékiséget tükröző, ám enyhén provokatív fényképsorozatát kedvenc pop ikonja, Madonna munkássága inspirálta.

Sylvi barátnőjével meztelenkedett

Ezúttal Sylvi egyik barátnőjét is bevonta a fotózásba, így néhány fényképen két gyönyörű meztelen testet csodálhatunk majd meg. Sylvi immár nyolcadik alkalommal készíttetett erotikus naptárat, a fényképsorozathoz pedig barátját, Tombor Zoltán fotóművészt kérte fel. A modell Lakatos Márkkal közösen találta ki 2011-es naptárjának témáját, amely végül közös megegyezésre mindkettejük nagy kedvence, Madonna híres fekete-fehér fotóinak feldolgozása lett.

Imádom Madonnát. Szeretem a zenéjét, értékelem az egészségtudatos életmódját, hogy odafigyel a testére és a külsejére és nagyon tetszik, hogy mindig meg tud újulni. Azt gondolom, sok bennünk a hasonlóság, így minden szempontból tökéletesnek találtam a témát ? mesélte Sylvi. A fotózás során Sylvi többnyire ruha nélkül, hangsúlyos kiegészítőkkel pózolt a kamerák előtt. Egyes képeknél pedig barátnőjével, Nikivel közösen mutatták meg, milyen a finom erotika.

Ez az első alkalom, hogy más is szerepet kap a naptáramon, de csak néhány fotó erejéig. Szerettem volna egy párductestű lányt magam mellé, aki történetesen az egyik barátnőm, Niki lett. A fényképek az ízlésesség határán belül nagyon érzékiek lettek ? mondta a modell, akinek naptárját szeptembertől lehet megvásárolni a boltokban.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sylvi és a Nagy Ő | ZETApress

Szóljon hozzá!