ZETApress

hírportál

Pesti Divat a Hemingway-ben

Újbudán, a Feneketlen tónál a Hemingway étterem és a Pesti Divat közös partit tartott. Pompás ételekkel és kiváló műsorral lepték meg a megjelenteket ? tudatta Szarvas István.

A parti igazi állófogadás volt, mivel leülni csak azoknak lehetett, akinek asztalhoz szóló meghívójuk volt. Közöttük olyanok is akadtak, akik úgy elterpeszkedtek a székükön, hogy még közlekedni sem lehetett.

A főváros legromantikusabb egyetlen tóparti teraszán annyian voltak, hogy egy gombostűt sem lehetett leejteni. A műsorból külön említést érdemel a csodás hangú új csillag: Nagy Andi és a szépségkirálynők Triumph fehérnemű bemutatója. Mindenkinek elnyerték tetszésüket a finom olasz falatok és sörök. Üdítőhöz vagy ásványvízhez csak pénzért lehetett hozzájutni!

A jelenlévők megkapták a Pesti Divat nyári számát. Ebből külön kiemelésre érdemes a lap főszerkesztője: Magyar Judit által készített interjú Tarnai Tiborral, aki huszonkét éve teleült Budapestről Bécsbe, ahol a neves 28 szobás Continental panzió tulajdonos-vezérigazgatója lett. Volt tombola is, bevételét az árvízkárosultak kapják.

Szóljon hozzá!