ZETApress

hírportál

Szülinapi sörparty

Szülinapi nyílt napot tart a Hoptop sörfőzde: ma 17 órától sok szeretettel várja vendégeit szülinapi partyjára, ahol a billog foodtruct csapata készíti a sörvacsorát. A belépés ingyenes a kőbányai Főzdeparkban, a Maglódi út 47-ben, a Hoptop sörfőzde előtt.

A billog kínálatában egy különleges burgerrel készülünk, ami miatt is megéri ma ellátogatni a Főzdeparkba! – javasolja Szilágyi László sajtófőnök. A Hoptop flamingós milkshake IPA söre, a Tropical Swinger Club teljesen megújult, és ennek örömére az egész bulin trópusi hangulatot álmodtak meg a sörfőző mesterek. Bandita séf erre az alkalomra egy rózsaszín burgert készít grillezett ananásszal és mangószósszal.

A sörcsapon nyolc különleges Hoptop kraftsör mellett egy különlegességgel is készülnek és a főzde fahordós részlegéről is pattintanak egy meglepetést. Nincs buli zene nélkül, ezért akusztikus élőzenével, Mr. Quack előadásában biztosítják a jó hangulatot. Ha szeretne egy szervezett üzemlátogatáson is részt venni, kérjük idekattintva jelezze, hogy betekintést nyerjen a sörfőzde kulisszái mögé! Bővebb naprakész infókat, aktualitásokat a Hoptop szülinapi party Facebook-oldalán talál.

Szóljon hozzá!