ZETApress

hírportál

Demjéni kirándulás

A Barrico Hotelben Demjénben szervez hátrányos helyzetű gyermekeknek kulturális kirándulást Baricz Dezső. A Baptista Szeretetszolgálat 2022-ben is folytatja már 7. éve a Kulturális Kirándulás a Fővárosban című programsorozatot, ezúttal azonban Demjénben rendezik meg az eseményt – tudatták sajtósaik.

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője a Kulturális Kirándulás a Fővárosban címmel programsorozat részeként augusztus 15-től 17-ig (hétfőtől szerdáig megszervezi ezúttal a Kulturális Kirándulás Demjénben című eseményt.

Minden évben az a célom, hogy minél különlegesebb programot állítsak össze a gyermekeknek, és olyan élményt nyújtsak, amit eddig még nem tapasztaltak. Finomabbnál finomabb reggelit, vacsorát ehetnek a demjéni szállodában. Próbálok mindig hátrányos helyzetű gyermekeket meghívni erre a csodás lehetőségre, akik tudják értékelni is a programot. A 20-25 gyermek szülői kísérőkkel 3 nap, 2 éjszakára a Barrico Thermal Hotelben kapnak szállást félpanziós ellátással, Farkas Tamás szállodaigazgató jóvoltából és támogatásával. Ezalatt az idő alatt szeretnénk egy kicsit elfeledtetni velük a mindennapok gondját-baját és vidámságot varázsolni az életükbe – részletezte Baricz Dezső.

Szóljon hozzá!