ZETApress

hírportál

Földszinti ajánlatok

Új helyen, nyitó ajánlatokkal vár az iCentre Arena üzlete! Új helyre és nagyobb területre költözött az iCentre ARENA Apple Premium Reseller üzlete. Az Arena Mall földszintjén található hely tágasabb és impozánsabb lett. A cég exkluzív nyitó ajánlatokkal és számos meglepetéssel készül május utolsó, gyermeknapi hétvégéjén.

Az idén 30. születésnapját ünneplő iCentre ezen a különleges hétvégén kizárólag az új üzletükben, a készlet erejéig elérhető nyitó ajánlatokkal és számos meglepetéssel várja az érdeklődőket, köztük a 13 hüvelykes M1-chipes MacBook Pro-val, a negyedik generációs iPad Air-rel, Apple Watch SE-vel, Naim Audio Mu-so 2-vel, vagy a csomagajánlatban elérhető iPhone 12-vel és AirPods Pro-val.

30 évesek vagyunk az idén, a vásárlóink 2009 óta találhatnak meg bennünket az Arena Mallban, és most, közel 15 év után végre lehetőségünk nyílt a földszintre költözni. Itt már egy jóval nagyobb üzletben, nagyobb árukészlettel, de 30 éve ugyanazzal a szenvedéllyel, magas minőséggel és szakértelemmel várjuk hűséges vásárlóinkat és természetesen azokat is, akik eddig még nem jártak nálunk – nyilatkozta Felker Noémi, az iCentre ügyvezetője.

Az iCentre ARENA-ban minden kipróbálható, kézbe vehető és természetesen tanácsot, segítséget is kérhetünk az üzletben dolgozó szakemberektől. A választás ugyanis soha nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, hiszen az iCentre kínálata a teljes Apple termék-portfoliót, valamint számos prémium tartozékot, kiegészítőt és szolgáltatásokat is tartalmaz. A válogatott, minőségi, egyedi és exkluzív termékek között minden korosztály megtalálhatja a hozzá leginkább illő terméket, legyen szó csúcsminőségű hangszórókról, fülhallgatókról vagy a legújabb iPhone készülékekről.

Az iCentre új üzlethelyisége május 27-én a szokásos nyitva-tartással fogadja első vásárlóit, akik közül a szerencsések azonnal élhetnek a különleges nyitási ajánlatokkal – tudatta Békéssy Olga ügyvezető, 21. Század Kommunikáció.

Szóljon hozzá!