ZETApress

hírportál

Fantasztikus Lili-siker

A Miss World legjobbjai közé jutott Tótpeti Lili. Hamarosan újra becsomagolja bőröndjét, ugyanis néhány napja fantasztikus hírt kapott: bejutott a legszebb 40 lány közé a Miss World világversenyében! – tudatta Keresztes Nikolett.

Mint az köztudott, a december 16-i finálét elhalasztották, mivel sok lány és stábtag is koronavírusos lett. A döntő új időpontját március 16-án szerdára hirdették meg, amire viszont már csak a zsűri által legszebbnek ítélt 40 lány utazhat vissza, köztük a Miss World Hungary 2021-es győztesével, Tótpeti Lilivel!

Bár már néhány nap eltelt, még most sem igazán hiszem el, hogy ilyen lehetőséget kaptam! Amikor haza kellett utazni, hiányérzettel jöttem haza, nagyon bennem volt a versenyszellem és szerettem volna magam megmutatni az utolsó körben. Azóta viszont úgy gondolom, ez egy óriási lehetőség, hogy még inkább felkészülhessek a nagy napra! Március 12-én érkezem majd Puerto Rico-ba, ahol 39 versenytárssal nézek szembe és igyekszem a lehető legjobb eredményt elérni. Rajtam nem fog múlni, büszkén képviselem majd Magyarországot! – árulta el a 20 éves egyetemista.

A nagykanizsai lány szabadidejében legszívesebben lovagol és kutyáival tölti az idejét. A Budapesti Gazdasági Egyetem elsőéves hallgatója családja és barátai szerint határozott, pozitív, és nem utolsó sorban céltudatos személyiség. Fontos számára pozitív életszemlélet. A legnagyobb ajándék számára, ha a természetben töltheti szabadidejét. Példaképe David Attenborough, kiemelten fontosnak tartja a környezet- és az állatvédelmet.

Hihetetlen nagy lehetőséget kapott Lili, én látom benne a tehetséget, szorgalmat és küzdőszellemet, hogy a lehető legjobb eredményt elérje! Fontos tudni, hogy egy ilyen szintű versenyen nemcsak a szépség, hanem a felkészültség, a jó ügyekért való kiállás, a sportteljesítmény, a szorgalom és az elhivatottság is rengeteget számít a zsűri pontozásnál. Mivel Lili bekerült a Top40-be, ez is bizonyítja, hogy minden kvalitása meg van ahhoz, hogy a lehető legjobb helyezést elérhesse – nyilatkozta Sarka Kata versenyigazgató.

A szervezők a finálét nagyon komolyan veszik. Minden óvintézkedést fokozottan betartanak, maximális fegyelmet követelve a lányoktól, akik gyakran 10-12 órát is a felkészüléssel töltenek 1-1 nap. Olyan mentális és fizikai felkészültséget igényel egy ilyen döntő, mint egy komoly sportesemény. Lili talpraesett, felkészült és gyönyörű, bízunk a sikerében! – mondta Rogán Cecília versenyigazgató. Lili március 12-én utazik újra Puerto Rico-ba, ahol 16-án nagyszabású show-műsor keretében választják meg a Miss World 2021-es győztesét és két udvarhölgyét.

Szóljon hozzá!