ZETApress

hírportál

Halott Pénz a Füves bárban

Csapody Kinga – Gelencsér Milán – Jávor Bence: Na még mit nem?! – Halott Pénz – Történetünk, hajtól szívig című 296 oldalas képeskönyvét mutatták be ma 16 órától a Dandár utcai Unicum Ház Füves bárjában.

Utak, kanyarok, megannyi egyezés és még több különbözőség. Hét különböző egyéniség, mégis együtt egy igazi csapat. Egy ország ismeri a dalaikat, tízezrek járnak a koncertjeikre, éneklik velük a szövegeket és élnek meg velük együtt felejthetetlen pillanatokat. De honnan indultak? Hogy jutottak oda, ahol most tartanak? Miként látják őket azok, akik együtt dolgoznak velük? Mi lehet a titkuk? Egy dolog mindenesetre biztos, egyikük sem szürkének született. A Halott Pénz tagjai ritkán beszélnek magukról, most mégis megtették. Vajon most mindent elmesélnek? – Na még mit nem?! – olvastuk a hátsó borítón.

Kérdésemre Marsalkó Dávid zenekarvezető elmondta, hogy december 11-én szombaton 16-tól 18 óráig várják rajongóikat az Erzsébet téri Akvárium Klubban, ahol az Atheneum Kiadó gondozásában megjelent és a Líra hálózatában megvásárolható keménytáblás könyvüket dedikálják. Részletek honlapjukon és Facebook-oldalukon olvashatók.

Szóljon hozzá!