ZETApress

hírportál

Tv-gála nyolcadszor

Ördög Nóra nyerte a legjobb női műsorvezető díját, Istenes Bencét választották a legjobb műsorvezetőnek, Bereczki Zoltán lett a legjobb zsűritag, Scherer Pétert pedig a legjobb színészként díjazták.

12 kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán tegnap este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Ördög Nóra lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Bereczki Zoltánt a zsűritag kategóriában díjazták, Sztarenki Dóra és Scherer Péter a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át, Barta Ágnest pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

8. alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Az RTL Klub hat, a tv2 öt, a Spektrum Home egy elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői kaptak meghívást.

A Budapest Music Centerben rendezett esemény idén közel 200 vendég részvételével, kiemelkedően magas sajtóérdeklődés mellett zajlott, a díjátadó házigazdája – mint 2 hete megírtuk – immár 3. alkalommal Gundel Takács Gábor volt. A gálán videó bejátszással megemlékeztek a 23 év után idén júliusban véget ért Barátok Közt című sorozatról.

A Televíziós Újságírók Díja gálaestjén 12 kategóriában hirdettek nyertest. A 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin, a Telex és a TVR-hét szakújságíróiból álló grémium díjazta a legjobb nagyszabású show-műsort, a legjobb vetélkedőt, a legjobb realityt, a legjobb a talkshow-t, a legjobb sorozat, legjobb napi sorozat, a legjobb zsűritagot, a legjobb női műsorvezetőt, a legjobb férfi műsorvezetőt, a legjobb színésznőt, a legjobb színészt, valamint a legjobb mellékszereplőt.

A díjakat az elismerést alapító szakmédiumok munkatársai adták át. Idén a Televíziós Újságírók Díját a következő televíziós produkciók, illetve személyiségek kapták:

Legjobb nagyszabású show-műsor: Álarcos énekes
Legjobb vetélkedő vagy sportműsor: Exatlon Hungary
Legjobb reality: Farm VIP
Legjobb talk-show: DTK: Elviszlek magammal
Legjobb zsűritag: Bereczki Zoltán (Sztárban Sztár)
Legjobb női műsorvezető: Ördög Nóra (Újratervezés)
Legjobb férfi műsorvezető: Istenes Bence (Álarcos énekes)
Legjobb heti sorozat: Mellékhatás
Legjobb napi sorozat: Mintaapák
Legjobb színésznő: Sztarenki Dóra (Mellékhatás)
Legjobb színész: Scherer Péter (Apatigris)
Legjobb mellékszereplő: Barta Ágnes (Mellékhatás)

Szóljon hozzá!