ZETApress

hírportál

Kustánczi Liát aranyba öntötték!

A sztárvilág bombázói közül többen megjelentek a Fogyasztóközpont új szalonjának csütörtöki megnyitóján! Erdőhegyi Brigitta egy feszesítő gépet próbált ki, bár nincs rá szüksége, mégis kíváncsi volt a szépségápolás újabb technikáira ? láttuk a Raoul Wallenberg utcában.

Bíró Ica egy különleges masszázsban vett részt, ami nemcsak, hogy ellazítja az ember testét, hanem a szellemét is felfrissíti. Kustánczi Lia arcát egy 22 karátos aranypakolással hidratálták. Ungár Anikó kíváncsian ismerkedett az új technológiákkal, maga sem tudta még eldönteni, mit fog először kipróbálni!

A Fogyasztóközpont új szalonjának megnyitójára több hazai híresség is nagyon kíváncsi volt. A szépségszalon több szolgáltatását a meghívott celebritások már a helyszínen kipróbálták. Volt, akit inkább a fogyasztóprogramok érdekeltek, volt, aki inkább az örök fiatalság praktikáit próbálta ki.

Kustánczi Lia egy nagyon különleges kezelést kapott. Arcára 22 karátos aranyból készült pakolást kentek fel, mely hidratálja és egészségessé varázsolja az arcbőrt! ? Nagyon különleges érzés volt, mikor feltették rám ezt a pakolást. Az aranypor krémállagú volt, mégis miután tudtam, hogy mit tartalmaz, speciális érzésem volt. Természetesen nem fogom nap, mint nap használni, de havi szinten biztosan alkalmazni fogom, mikor ellátogatok a szalonba. Nagyon széppé varázsolta a bőrömet! ? mondta.

Erdőhegyi Brigitta egy fogyasztóprogramot vett igénybe, holott egy felesleges deka sincs rajta! ? Nemsokára itt van a nyár, és én is, mint minden nő, találok magamon apró hibákat. A mikroáramos zsírbontás nevű kezelés során, tappancsokon keresztül árammal szétbombázzák a felesleges zsírszöveteket, amely aztán távozik a szervezetemből. Van egy különleges gép, Alfa Spa System a neve, úgy néz ki, mint egy koporsó. Ez tulajdonképpen egy szűk, testreszabott szauna. Belefekszik az ember, felmelegítik a testét 50-80 fokosra 45 perc alatt. Így távozik a szervezetemből egy csomó méreganyag. Ezt a gépet biztosan heti rendszerességgel alkalmazni fogom, mert fontos, hogy az ember teste megszabaduljon a méreganyagoktól! ? vallotta.

A Fogyasztóközpont új szalonjának megnyitóján minden résztvevő hölgy izgatottan próbálta ki az újdonságokat, de volt, aki a régi már bevált módszereinél maradt. Így tavasszal, a nyár közeledtével minden hölgy szeretné a legjobb formáját hozni. Most még nem késő elkezdeni a fogyókúrát és a fogyasztóprogramokat, de nagyon fontos, hogy előtte kérjük ki szakember véleményét! ? ajánlja a Sunhill Média.

Szóljon hozzá!