ZETApress

hírportál

Sóvárgás sárkányra

Verena Rossbacher és Arno Camenisch felolvasást tart az Eckermann kávézóban április 25-én, 11 órakor. A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál immáron hagyományosan idén is megrendezi az Elsőkönyvesek Fesztiválját, ahol fiatal európai írók mutatkoznak be életük első könyvével.

A Café Eckermann szintén hagyományos német nyelvü felolvasására és beszélgetésére április 25-én, 11 órakor kerül sor, ahol Verena Rossbachert és a svájci debütálót, Arno Camenischt közösen láthatja, hallhatja az érdeklödö közönség. Moderátor Dr. Kovács Edit. A belépés díjtalan ? tudatta a budapesti Osztrák Kulturális Fórum.

Sóvárgás sárkányra a címe Verena Rossbacher, az idei osztrák vendég első regényének. Az írónő a Könyvfesztiválon a többi fiatal írótárs társaságában mutatkozik be április 24-én, fél 3-kor a Millenáris Park Fogadó Lázár Ervin termében, a budai Kis Rókus utca 16-20-ban.

Káprázatos első regényében Verena Rossbacher Kláráról és a körülötte keringő férfiakról mesél: mind a boldogságot és az élet értelmét keresik, megtalálják a szerelmet, aztán el is veszítik, és közben alaposan megváltoznak. Fantázia, mesélőkedv és vaskos humor elegyedik egymással ebben a magával ragadó könyvben. A könyvfesztivál után Verena Rossbacher az Osztrák könyvtárakban tart felolvasást, Szegeden, Debrecenben és Pécsen.

Szóljon hozzá!