ZETApress

hírportál

Barátok a Fókusz Pluszban

Fókusz Plusz különkiadás a Barátok közt fináléja előtt: vendég műsorvezetők lesznek ma a sorozat vezető színészei – tudatta Juhász Regina kommunikációs koordinátor, UFA Magyarország Kft. Kalamár Tamás, a korábbi producer 17 év után szállt ki a sorozatból, melyről idekattintva olvashatunk.

Új szerepben próbálhatja ki magát Ábrahám Edit, Varga Izabella, Várkonyi András, Rékasi Károly és Tihanyi-Tóth Csaba. A kultikus sorozat utolsó epizódja előtt ugyanis a Fókusz Plusz Barátok közt különkiadással jelentkezik, melyben vendég műsorvezetőként szerepel Berényi Claudia, dr. Balogh Nóra, Vili bácsi, Bartha Zsolt és Novák Laci megformálója.

A Barátok közt 23 éve előtt tiszteleg a Fókusz Plusz; a nézők megismerhetik a sorozat jelenetiből készült legnépszerűbb dalokat és mémeket, a legnagyobb bakikat, bepillanthatnak az utolsó forgatási nap kulisszái mögé, megtudhatják, hogy a hazai sztárok közül kik a sorozat legnagyobb rajongói, valamint megtekinthetik a legendás első jelenet napjainkban forgatott verzióját.

Az RTL Online is számos meglepetéssel készült az ikonikus sorozat befejező részére. Mit nézel? címmel háttérműsort forgattak a legnépszerűbb szereplők, producerek részvételével. Emellett best of válogatásokban elevenítették fel a legemlékezetesebb romantikus, megható, szexi, drámai vagy akció-dús pillanatokat, valamint olyan exkluzív anyagot készítettek, melyben a Barátok közt díszletei közé pillanthatnak be a nézők úgy, ahogy eddig soha nem látták.

A ma 20 órakor adásba kerülő utolsó epizód után a rajongóknak még egy napig van esélyük megszerezni a sorozat ikonikus díszletelemeit, jelmezeit vagy kellékeit, például Magdi anyus otthonkáját, Berényi Miklós whisky-s szettjét vagy az igazi ereklyének számító Barátok közt társasjátékot – támogatva ezzel az SOS Gyermekfalvakat.

Szóljon hozzá!