ZETApress

hírportál

Szujó rendőrnek állt?

Autósokat igazoltatott Miskolcon a műsorvezető április 1-jén. A miskolci Belváros egyik forgalmas utcájában furcsa Behajtani tilos! ? tábla figyelmeztette az autósokat. Többeket megzavart, hogy a táblán sem a KRESZ órákon sem az utakon eddig nem látott kiegészítő felirat is szerepelt: Kivéve Elektromobil.

A tábla ellenére is behajtó gépjárműveket a Görgey utcán, a gyalogátkelőhelynél lévő közlekedési lámpa előtt egyenruhás rendőrök állították ki a forgalomból. Az egyik rendőrruhás minden kétséget kizáróan Szujó Zoltán műsorvezető volt. Két másik kollégával közösen hívták fel az autósok figyelmét arra, hogy bizony megszegték a közlekedési szabályt, és a tiltó tábla ellenére is behajtottak a lezárt területre.

Valóban rendőrnek állt a tévés műsorvezető?

Telefonon értük el az RTL Klub műsorvezetőjét, aki bevallotta, hogy április 1-jei bolondozásról van szó. ? Az idén már második alkalommal rendezik meg Miskolcon a gigantikus egyetemi Elektromobil versenyt, melyet április 17-én én fogok közvetíteni. A Bosch kommunikációs igazgatója találta ki ezt a geget és mivel köztudott, hogy az autózás és az eredeti, jópofa humor sem áll távol tőlem, így szívesen vettem részt ebben a játékban.

Megtudtuk, hogy a szabálysértést végül nem bírsággal, hanem ajándékkal és a versenyt hirdető szórólapokkal ?büntették?. S bár a kőolajkészletek egyre rohamosabb fogyásával lassan lejár a hagyományos benzinnel működő autók kora, az elektromobilok városi elterjedésére még várnunk kell. Mégis érdemes kilátogatni az április 17-én, Miskolcon megrendezésre kerülő Elektromobil versenyre, hiszen talán a jövő autójának tervezői róják majd a köröket ? tudatta Németh Andrea Lulu.

Szóljon hozzá!