ZETApress

hírportál

Anyák napi köszöntő

Óvodások rajzai köszöntik az édesanyákat a megállókban Anyák napja alkalmából. Anyák napjára készülődve óvodás gyermekek rajzaival színesíti a megállókat a Budapesti Közlekedési Központ. A rajzokon kívül a FUTÁR-kijelzőkön és a járműveken felirattal, valamint hangbemondással köszöntjük az anyákat és a nagymamákat.

Budapesti kerületi óvodák vállalták, hogy a BKK kezdeményezésére Anyák napi alkotásokat küldenek felhívásunkra, hogy a kerületi buszmegállókban az ovisok alkotásai köszöntsék az édesanyákat május első vasárnapján – tudatta a BKK Kommunikáció.

A BKK akciójában a pandémia ellenére is örömmel vettek részt a legkisebbek, és lelkesen készítették a mintegy 200 anyák napi rajzot, amelyeket bárki megcsodálhat a megállókban. Reméljük, minden utasunk ugyanolyan örömmel fogadja az adott kerület ovisainak alkotásait, mint amilyen lelkesen készítették azokat a kis kezek, és hálával gondol az anyákra, a nagymamákra és a dédmamákra. Néhány alkotó már fényképezkedett is a rajzával a megállókban.

Társaságunk minden fontosabb ünnep, esemény kapcsán igyekszik egy-egy jármű-felirattal, hangbemondással, Facebook-poszttal kedveskedni ügyfeleinek – emlékeztetett Borsi Dávid. – Az anyák napja mindannyiunk számára az év egyik legfontosabb ünnepe. A tündéri gyerekrajzok bizonyára nemcsak az anyák és a nagymamák, de kicsit talán minden utasunk szívét megdobogtatják – tette hozzá a BKK szóvivője.

A Budapesti Közlekedési Központhoz hasonlóan mi is szívből köszöntünk minden anyát és nagymamát, és jó egészséget, sok boldogságot kívánunk nekik!

Szóljon hozzá!