ZETApress

hírportál

Nyuszmegállók két hétig

Tojásfejtés és locsolás, a mindannyiunknak kedves húsvéti hagyományokat idézi fel újszerű módon az E.ON Hungária Csoport. A húsvéti ünnepre feldíszített buszmegállókkal kedveskednek az arra járóknak két budapesti, továbbá egy-egy székesfehérvári, győri és pécsi helyszínen.

A Nyuszmegállókban a padok színes tojás dekorációt kaptak, a tojásokon üldögélve kedves nyuszifüles fotókat is készíthetnek az arra járók. Az érdeklődők telefonjukkal életre kelthetnek egy háromdimenziós virtuális tojást, amit a buszra várva megfesthetnek és egyénileg díszíthetnek, sőt akár el is küldhetik azt szeretteiknek vagy megoszthatják alkotásukat a közösségi médiában.

Az egyik budapesti megállóban szenzoros parfümszóró idézi fel a húsvét hétfői locsolás hagyományát, jókedvet és tavaszi frissességet csempészve az arra járók napjába.

Az ünnepi megállók április 15-ig öt helyszínen várják az utasokat: Budapesten a Széll Kálmán téren és a Blaha Lujza téren, Székesfehérváron a Piac tér 3-nál, Győrben a Szent István út 45-nél a Hajós játszótérrel szemben és Pécsett a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában a Vásárcsarnokkal szemben. Az E.ON együttműködő partnere az ünnepi buszmegállók létrehozásában a JC Decaux Hungary Kft. volt, fotóink az NN Fotó felvételei.

Szóljon hozzá!