ZETApress

hírportál

Ezerszer is igen!

Sztárpárok vallanak egymásnak újra szerelmet egy különleges videóban – tudatta Jánosi Katalin PR menedzser.

Személyes videóüzenetben mond igent a szerelemre és a házasságra a Tóth Gabi-Krausz Gábor énekes-séf házaspár, az aktívan blogoló Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas író, publicista, Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó és felesége: Bárdosi Ildikó, a Pindroch Csaba-Verebes Linda színész házaspár, valamint a Házasság hete idei arcai: Pálúr János orgonaművész és felesége Kornélia. A népszerű és közismert párokat a Házasság Hete kezdeményezéshez csatlakozó, a magyar családokat támogató kiemelt projekteket megvalósító Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) kérte fel a szereplésre.

Az Egyesült-Királyságból 1996-ban útjára indult kezdeményezés, a Házasság hete programsorozat magyar szervezőihez csatlakozva a házasság szépségére és fontosságára hívja fel a figyelmet a CSBO is. A február 5-től 14-én Valentin napig tartó időszakban tematikus tartalmakkal, exkluzív interjúkkal, blogokkal, vlogokkal, videóüzenetekkel és Facebook-nyereményjátékkal várják az olvasókat a csalad.hu oldalon, azt hirdetve, hogy a házasság a XXI. században sem idejétmúlt intézmény, sokkal inkább a személyes kiteljesedés útja, a párkapcsolat minőségi szintváltása, a felelősségteljes szerelem és a feltétlen bizalom megtapasztalásának életre szóló, nagy kalandja.

A csalad.hu tematikus tartalmai február 5-én indulnak, sok más mellett egy exkluzív videóinterjút is megtekinthetnek az olvasók, melyben Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas író-publicista tesz megindító vallomást saját házasságáról – immár özvegyként, de sosem múló szerelemmel, szeretettel férje iránt. Az alábbi videó rövid ízelítőt ad a színes tartalomból, és egy nagy, közös igen a házasságra:

A személyes megnyilatkozások, szakértői interjúk és cikkek színes és értékes tartalmat ígérnek azok számára is, akik maguk is házasságban élnek, és azoknak is, akik még előtte állnak életük nagy döntésének. A csalad.hu Facebook-oldalán február 7-14-e között különleges nyereményjáték is indul azok számára, akik ezzel is szeretnének igent mondani egymásra szerelmükkel, házastársukkal: egy közös fotó feltöltését követően a szerencsés nyertesek a beküldött képről készített egyedi, művészi portré-illusztrációt nyerhetnek, amelyet örök emlékként őrizhetnek meg.

A Széchenyi 2020 program keretében 2017 májusában elindult EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú Családbarát ország projekt 6,170 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós társfinanszírozással valósul meg. A projektgazda Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) kiemelt feladata a családbarát szemlélet társadalmi megerősítése, a családi összetartozás fontosságának tudatosítása, a generációk közti együttműködés támogatása.

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) Magyarország nemzetstratégiai céljait támogatva közreműködik a demográfiai fordulat elősegítésében, a családok, valamint az idősek támogatásával összefüggő feladatok megvalósításában, és a női esélyegyenlőséggel kapcsolatos törekvések segítésében. A CSBO fő tevékenységeként a magyar családokat támogató kiemelt projekteket tervez és valósít meg, valamint működteti a kapcsolati erőszak áldozatait segítő Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot.

Szóljon hozzá!