ZETApress

hírportál

Heti Hetes Partizánon

A Partizán Heti Hetesről szóló műsora jelenleg a Youtube harmadik legfelkapottabb magyar videója. Az ezredforduló legnépszerűbb tévéműsorainak egyike volt az RTL Klubon futó szórakoztató közéleti vitaműsor, a Heti Hetes – tudatta Juhász Péter BUZZWORD Strategies.

Az egykori szereplőkkel forgatott visszaemlékezés alig 24 óra alatt több mint 200 ezres megtekintést ért el a Partizán Youtube-csatornáján, így az idei, kényszerűen visszafogott Szilveszter egyik legemlékezetesebb produkciója lehet. Nem csoda, hiszen a nosztalgiázás mellett bőséggel kijutott a kritikából a jelen kor viszonyainak is.

Noha annak idején hét vödör szart is küldtek a Heti Hetesnek, mégis az egyik legnézettebb és legnépszerűbb közéleti szórakoztató tévéműsora volt a kora 2000-es éveknek. A Partizán meghívását elfogadta Ónodi György főszerkesztő-producer és az egykori szereplők közül Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Hajós András, Havas Henrik és Kéri László. Egy nap alatt 200 ezres nézettséget ért el a műsor, de népszerűségét jól jelzi a rekordszámú lájk, komment, megosztás, mind Facebookon, mind a Youtube-on a videó posztja alatt.

A Heti Hetes alapítása körülményeinek, valamint fogadtatásának és sikerének kivesézése mellett leplezetlen őszinteséggel beszélnek a szereplők számos olyan korabeli eseményről, mely a mai napig meghatározza a magyar belpolitikát, a kulturális közéletet és a közbeszédet: így a közmédia szerepéről, a rendszerváltás újraértelmezéséről, az első Orbán kormány megítéléséről, vagy éppen az őszödi beszédről és annak tovagyűrűző hatásáról. Mindezek mellett szóba kerülnek az elmúlt két évtized közéleti szereplőinek egykori viselt dolgai és emlékezetes botrányai, Grespik Lászlótól Torgyán Józsefig. Nem kímélték a vendégek az egykori műsor-vezetőket, Csiszár Jenőt és Jáksó Lászlót sem, és őszintén vallottak saját szerepük evolúciójáról, egykori nézeteltéréseikről, vagy éppen a műsor következtében zátonyra futó baráti vagy szakmai kapcsolataikról.

A Heti Hetes tagjaival forgatott évzáró adásnak is köszönhetően a Partizán Youtube csatornájának követői immár százezernél is többen vannak. Az utóbbi hetek másik említésre méltó nézettséget elérő adása volt a Pa-Dö-Dő tagjaival: Falusi Mariann-nal és Lang Györgyivel készült riport is, ami a közösségi médiában is jelentős visszhangot váltott ki.

Szóljon hozzá!