ZETApress

hírportál

Karácsonyi Kincs

Kollányi Zsuzsi és Szolnoki Peti újabb duettel kápráztatja el a hallgatókat. Klipet is készítettek a kellemes hangulatú dalhoz – tudatta Sárréti Anita PR menedzser. Mi is ezzel kívánunk boldog karácsonyt olvasóinknak!

A két népszerű művész ismét közös dallal örvendezteti meg a kedves hallgatókat. A Kincs című zeneszám, melyet Peti állandó szövegíró barátjával, Duba Gáborral együtt írt, szép ajándék a karácsonyfa alá. Az ünnepek varázsához illeszkedik a romantikus, különleges szerzemény, mely a jól megérdemelt kikapcsolódást és pihenést segíti a hallgatói számára.

Szolnoki Péter és Kollányi Zsuzsi ezzel a közös dallal szeretnék kizökkenteni az embereket a hétköznapokból, és meghitt hangulatot varázsolni. – A Kincs című duettünk nem a hagyományos értelemben vett karácsonyi dal, jellemzően inkább szerelmes nóta, ezért egész évben szeretnénk majd játszani! Viszont a Farkas Péter által készített klipet egy kedves, burleszk elemekkel színesített karácsonyi ajándéknak szánjuk a fa alá – mesélte Peti.

Teljes mértékig romantikus szám, bejgli illatú ünneplőbe bújtatva. Petivel mindketten szeretjük a humort, a viccelődést, és hála a klip rendezőjének, készíthettünk egy olyan videót, amivel remélhetőleg mosolyt csalunk karácsonykor – is – az emberek arcára. A dalt pedig egész évre ajánljuk azoknak, akik hisznek a szerelemben, és az újra egymásra találásban – mondta Kollányi Zsuzsi.

Zene: Szolnoki Péter. Szöveg: Duba Gábor. Kollányi Zsuzsi: ének, vokál. Szolnoki Péter: ednék, vokál, billentyűs hangszerek, basszusgitár, hangszerelés. Demkó Gergely: zongora. Dandó Zoltán: gitár. Szentmihályi Gábor: dob. Hangfelvétel, keverés, master: Szentmihályi Gábor. A hangfelvétel a Michel-Sound Stúdióban készült 2020 júliusában. Videórendező, operatőr, vágó: Farkas Péter. Smink: Dabóczy Modeszta. Haj: Kazi Balázs. Videóhelyszín: MM Stúdió. A szerzőpáros autistákért írt munkájáról idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!