ZETApress

hírportál

James Bond Gödöllőn

Tordai István a magyar James Bond – tudatta Sárréti Anita PR menedzser. Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.

A No Time to Die című, 25. James Bond filmet támogató egyik világmárkával együttműködésben készítettünk el egy nemzetközi James Bond hangulatú reklámfilmet. E projekt nagy megtiszteltetés nekünk, és úgy vélem, Magyarországnak is, hiszen a film itthon, a Gödöllői Királyi Kastélyban forgott, és az alkotásban kizárólag magyarok vettek részt – mondta a főhős.

A zenéje is magyar szerzők műve, amit Erdőhegyi Brigitta énekel a filmben, és olyan csodás lett, hogy hamarosan videoklipet is készíteni fogunk a dalnak. Arról nem kaptunk információt, hogy alkotásunk hol és milyen színtereken fog megjelenni, de mi már megkaptuk az engedélyt a közzétételre – mondta Tordai István.

A női főszereplő Konkoly Ági, a főhőst pedig én játszom. Ha úgy vesszük, én lettem a magyar James Bond. Közel száz kiló voltam a forgatás napja előtt két és fél hónappal, ezért nagyon sokat edzettem, hogy beleférjek a rám szabott öltönybe. 15 kilóval lettem kevesebb, de egy életre szóló emlékkel több. Megérte! – mondta a SportVerda műsorvezetője.

Szóljon hozzá!