ZETApress

hírportál

Mindenki Karácsonya

Tegyük közösen szebbé a karácsonyt! A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és támogatói – az OTP Bank, a Westend Bevásárlóközpont és a Spar Magyarország Kft. – idén háromszáz hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát teszik szebbé – tudatta Pethő Zsófi sajtóreferens.

A 2020-as év mindenki számára rendhagyó volt, és az év végi ünnepek is másmilyenek lesznek, mint ahogy megszoktuk. Mindenhol elmaradnak a karácsonyi rendezvények, előadások, a munkahelyi és iskolai összejövetelek, és a családok is biztosan csak szűkebb körben gyűlnek össze.

A Gyermekmentő Szolgálatnak és támogatóinak is más formában kell segítséget nyújtani és örömet okozni azoknak, akiket ez az új helyzet a legjobban sújt. Így sajnos a Mindenki Karácsonya jótékonysági eseményünk is elmarad, melyet idén 21. alkalommal rendeztünk volna meg támogatóinkkal közösen.

A Westend Bevásárlóközpont, az OTP Bank és a Spar Magyarország éppen ezért úgy döntött, hogy az erre az alkalomra 300 gyereknek ajánl fel ajándékokat, melyeket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat segítségével az alábbi három intézményen keresztül juttatja el hozzájuk: a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítványnak, a Wesley János Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnáziumnak és az Oltalom Karitatív Egyesületnek.

A Gyermekmentő Szolgálat örömmel vállalta az ajándékozás lebonyolítását. Ezúton is köszönjük támogatóink segítségét, hogy ajándékaikkal több száz gyermek és család ünnepét tették szebbé és boldogabbá.

Szóljon hozzá!