ZETApress

hírportál

Adventi kalendárium

Indul a nagy adventi családi csapatépítés! Különleges adventi kalendárium kicsiknek és nagyoknak. Egyedi tervezésű és tartalmilag is különleges adventi kalendáriumot indít Facebook oldalán a magyar családokat támogató kiemelt projekteket megvalósító Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft.

December 1-eje és 24-e között minden nap kinyílik egy-egy ablak, amelyek egyszerű, de sok örömet kínáló családi csapatépítő gyakorlatokra hívják a vállalkozó kedvű családokat. Mindössze három dologra lesz szükség a csatlakozáshoz: egy kis odafigyelésre, kitartásra és egy csipetnyi kreativitásra! – tudatta Jánosi Katalin sajtó- és médiakapcsolati munkatárs.

A CSBO a kicsiket és nagyokat, gyermeket nevelő vagy családalapítás előtt álló fiatalokat, kis- és nagycsaládos szülőket, unokáiktól most talán elszakadni kényszerülő nagyszülőket és dédszülőket egyaránt arra hívja, hogy tartsanak velük egy családjukat erősítő utazásra. December 1-eje és 24e között minden reggel 8 órakor kinyílik a csalad.hu Facebook-oldalán a kalendárium egy virtuális ablaka, ahol új és új ötleteket kaphatnak a családok ahhoz, hogy még szorosabb szövetségben ünnepelhessék az idei karácsonyt. Útjuk során, témához illeszkedő idézetek által, kalauzaik lesznek a magyar lélek legnagyobb orvosai, a magyar irodalmi és szellemi élet nagyjai is. Az utazás olyan fontos megállóhelyeken vezet majd át az adventi időszak kezdetétől az ünnepig, mint a családtagok közti megbékélés, a családi rítusok, a közös alkotás vagy épp a zenehallgatás örömei.

Ebben a nyomasztó hírekkel terhes 2020-as adventben fontos, hogy nyitott maradjon szemünk a szépre és jóra, a körülöttünk élők támogatására, szeretetünk tudatos kifejezésére. A járvány miatt sokszor komor hangulat ellenére így válhatunk mi magunk és családunk is reményt adó, fénylő mécsesekké – mondta Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője. A családi csapatépítő adventi kalendárium – a szellemi nagyjainktól vett idézeteken túl – minden elemében a CSBO saját alkotóműhelyében készült, annak tartalmát és egyedi dizájnját a cég munkatársai készítették szívvel, lélekkel a magyar családok örömére.

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) Magyarország nemzetstratégiai céljait támogatva közreműködik a demográfiai fordulat elősegítésében, a családok, valamint az idősek támogatásával összefüggő feladatok megvalósításában és a női esélyegyenlőséggel kapcsolatos törekvések segítésében. A CSBO fő tevékenységeként a magyar családokat támogató kiemelt projekteket tervez és valósít meg, valamint működteti a kapcsolati erőszak áldozatait segítő Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot. A Széchenyi 2020 program keretében 2017 májusában elindult EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú Családbarát ország projekt 6,170 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós társfinanszírozással valósul meg. A projektgazda Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) kiemelt feladata a családbarát szemlélet társadalmi megerősítése, a családi összetartozás fontosságának tudatosítása, valamint a generációk közti együttműködés támogatása.

Szóljon hozzá!