ZETApress

hírportál

HELL-csatorna

Hosszútávú együttműködést kötött a TheVR és a HELL. Magyarország legnépszerűbb streamer csapatával kötött stratégiai együttműködést a HELL ENERGY. A debreceni csapat az idei évtől HELL-es szponzoráltként gyártja tovább a tartalmakat – tudatta Szondy Réka.

Hosszú tárgyalássorozatot követően, a HELL ENERGY Magyarország Kft. stratégiai együttműködést kötött hazánk legnépszerűbb streamer csapatával, a TheVR-al. A három fős csapatot senkinek sem kell bemutatnunk itthon, hiszen a VR-os srácok megkerülhetetlen szereplői a hazai gamer társadalomnak.

A fő csatornájuk 2013-ban indult YouTube-on, amely jelenleg több mint ezer videóval és 720 ezer követővel rendelkezik. A következő évben hozták létre második csatornájukat, a TheVR Tech-et, amely már meghaladta a 350 ezres feliratkozó számot is, és megközelítőleg havi kétmillió megtekintést ér el.

2016-ban döntöttek úgy, hogy a Twitch felületén folytatják streamer pályafutásukat. A hétköznapjaik szerves részét képezik a reggeli adások (Happy Hour), amelyeket a délutáni streamek követnek. A Twitch csatornájuk hazánkban jelenleg a legtöbb követővel (420 ezer) rendelkezik és az élő adásaikat átlagosan 3000 emberi nézi egyidejűleg.

Elképesztő eredményt értünk el azzal, hogy már az idei évtől sorainkban tudhatjuk a TheVR csapatát. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mekkora eredmény ez vállalatunk számára, hiszen a szándékaink eddig is komolyak voltak a gamer társadalom irányában, azonban ezzel a lépéssel bekerültünk a szűk elitbe – mondta Schmidt Krisztián, a HELL kreatív marketingigazgatója.

Régóta keresünk olyan lifestyle szponzort a csatornánkra, akik hasonlóan gondolkoznak, mint mi. A HELL ENERGY többször is felmerült az évek során, de mikor legutóbb meghívtak minket magukhoz, és bemutatták a cég működését, illetve azokat az elveket, melyek alapján dolgoznak nap mint nap, akkor úgy éreztük, hogy ezzel mi is tudunk azonosulni, ráadásul egy 100%-ban magyar cégről van szó, amely igen komoly tényező számunkra. Megtudtuk, hogy a HELL terjeszkedni szeretne a magyar gamer piacon, és nem is gondoltuk volna, hogy ennyire izgalmas projektet fognak nekünk felvázolni a jövőt illetően. A részletekről még sajnos nem beszélhetünk, de annyit elárulhatunk, hogy a következő években a HELL egy nagyon komoly része lesz a hazai gamer piacnak – nyilatkozta a TheVR csapata.

Bízunk abban, hogy egy sikeres együttműködés veszi kezdetét a TheVR csapatával, hiszen ahogy mi az energiaitalok piacán képviseljük hazánkat, úgy a debreceni srácok is a legmagasabb szinten képviselik a gamer társadalmat! – fejeződik be a közlemény.

Szóljon hozzá!