ZETApress

hírportál

Beszélgettek életükről

Rendhagyó könyvbemutatót és dedikálást tartottak tegnap 17 órától a Deák Ferenc téri evangélikus templomnál: megjelent Mucsi Zoltán – Bérczes László beszélgetőkönyve az Európa Könyvkiadó gondozásában. A könyv a helyszínen kapható volt. Fotóink Lantai József felvételei.

Hogyan lesz az abonyi melósok gyerekéből, egy szakmunkás-tanulóból vezető budapesti színész, országos hírű színházi előadások és tévésorozatok főszereplője? Milyen utakon és útvesztőkön kell keresztülvergődni ahhoz, hogy valaki azt csinálja, amit csinálni akar? – derül ki a beszélgetőkönyvből, mely a 2019. november elseje és 2020 június 30-a közötti beszélgetések alapján készült.

Érzékeny és bizalmas beszélgetés tárul elénk életről és színészetről. Bérces László rutinos író: 2007-ben és 2018-ban Cseh Tamással, 2016-ban Törőcsik Marival való beszélgetése jelent meg könyv formájában.

1 hozzászólás

  1. Az Európa Könyvkiadó tisztelettel meghívja a Mucsi Zoltán – Bérczes László beszélgetőkönyve bemutatójára. Helye: Puskin Art Mozi Budapest V. Kossuth u. 18. Ideje: 2020. október 16-a péntek 20 óra. A beszélgetés résztvevői: Bérezés László, Mucsi Zoltán és Háy János.