ZETApress

hírportál

Díjátadás maszkban

Ördög Nóra nyerte a legjobb női műsorvezető díját, Till Attilát választották a legjobb műsor-vezetőnek, ByAlex lett a legjobb zsűritag – tudatta a KEN!media. A jelöltek névsorát idekattintva olvashatjuk.

12 kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán tegnap este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Ördög Nóra lett, Till Attila kapta a legjobb férfi műsor-vezetőnek járó elismerést, ByAlexet a zsűritag kategóriában díjazták, Balsai Móni és Nagy Ervin a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át, Anger Zsoltot pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

7. alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Az RTL Klub hét, a TV2 három, a Duna egy, a Sony Max 1 elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői kaptak meghívást. Mivel nem akartam megfertőződni, a tavaly március 20-i díjátadóval ellentétben idén otthon maradtam.

A Budapest Music Centerben rendezett, a korábbi évekhez képest a járványügyi helyzet miatt csökkentett résztvevőszámmal, többek között a maszkviselést kötelezővé tevő, kiemelt egészségügyi óvintézkedések mellett zajló esemény házigazdája mint jeleztük: Gundel Takács Gábor volt.

A Televíziós Újságírók Díja gálaestjén 12 kategóriában hirdettek nyertest. A 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét szak-újságíróiból álló grémium díjazta a legjobb nagyszabású show-műsort, a legjobb vetélkedőt, a legjobb realityt, a legjobb gasztro realityt, a legjobb a talkshow-t, a legjobb zsűritagot, a legjobb női műsorvezetőt, a legjobb férfi műsorvezetőt, a legjobb sorozatot, a legjobb színésznőt, a legjobb színészt, valamint a legjobb mellékszereplőt.A díjakat az elismerést alapító szakmédiumok munkatársai adták át. Idén a Televíziós Újságírók Díját a következő televíziós produkciók, illetve személyiségek kapták:

Legjobb nagyszabású show-műsor: X-Faktor (RTL Klub)
Legjobb vetélkedő: Exatlon Hungary (TV2)
Legjobb reality: Cápák között (RTL Klub)
Legjobb gasztro reality: Gasztroangyal (Duna)
Legjobb talkshow: Lakás-talkshow (Sony Max)
Legjobb zsűritag: ByeAlex (RTL Klub – X-Faktor)
Legjobb női műsorvezető: Ördög Nóra (TV2)
Legjobb férfi műsorvezető: Till Attila (TV2)
Legjobb sorozat: A mi kis falunk (RTL Klub)
Legjobb színésznő: Balsai Móni (RTL Klub – Alvilág)
Legjobb színész: Nagy Ervin (RTL Klub – A Tanár)
Legjobb mellékszereplő: Anger Zsolt (RTL Klub – A Tanár)

Szóljon hozzá!