ZETApress

hírportál

BRÉKING a LifeTV-n!

Augusztus 31-én hétfőn indul a LifeTV délutáni talk-show-ja, a BRÉKING! A mindennapi élet izgalmas, nem egyszer végletesen megosztó témái, leplezetlen vélemények, parázs viták, sztárvendégek és váltásban öt kiváló műsorvezető: Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve!

Sokakat foglalkoztató, éppen aktuális vagy már nagyon is régóta napirenden lévő témákról alkotott sarkos vélemények csapnak össze egymással a LifeTV vadonatúj, saját-gyártású talk-show-jában, a BRÉKING-ben! Az augusztus 31-én startoló, hétköznap délutánonként képernyőre kerülő műsort párban, de időről-időre változó felállásban Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve vezeti.

A műsorvezetők minden adásra összeválogatják a számukra éppen legérdekesebb, legmeghökkentőbb, legmegosztóbb cikkeket, videókat és témákat, amelyekről aztán meghívott vendégeikkel együtt kendőzetlenül elmondják a véleményüket, és bátran megfogalmaznak olyan gondolatokat is, amelyeket bár sokan osztanak, mégsem mernek kimondani. A BRÉKING arcai nem kevesebbet ígérnek, mint hogy szókimondó stílusukkal alaposan felkavarják az állóvizet, s ha kell, a végletekig elmennek a saját igazukért. Megosztó témák, őszinte vélemények és kíméletlen viták. BRÉKING augusztus 31-től minden hétköznap délután a LifeTV-n! – tudatta a KEN!media.

1 hozzászólás

  1. Szeptember elsejétől távozik a LifeTV-től Várkonyi Andrea. A televíziós műsorvezető új szakmai kihívások elé néz. Várkonyi Andrea 2019-ben csatlakozott a LifeTV-hez, nevéhez olyan műsorok fűződtek, mint az Akarsz beszélni róla? valamint a Női titkok és Férfi titkok Várkonyi Andival. A LifeTV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. köszönetét fejezi ki a csatornánál végzett munkájáért, egyben sok sikert kíván a távozó műsorvezetőnek!