ZETApress

hírportál

Hajós esti borkóstoló

A hajós borkóstolók egy új szintjét mutatja be a Winelovers River Night. Budapest legkomolyabb rendezvényhajója, korlátlan borkóstoló, extra hosszú menetidő. Július 30-án csütörtökön ismét felhúzza a horgonyt a Winelovers borhajó, ahol a VIP-vendégeknek hajós borkóstolókon eddig soha nem látott luxus kényeztetésben lesz részük.

A Winelovers River Night tényleg az a borkóstoló, ahonnan nem lehet csak úgy hazamenni. És nem csak azért, mert meg kell várni, hogy az extra hosszú dunai sétahajózás után kikössön Budapest egyik legexkluzívabb rendezvényhajója, hanem azért is, mert ha ki is kötött, az embernek egyáltalán nem lesz kedve újra a szárazföldre lépni és visszazökkenni a hétköznapokba.

Már nem kell sokáig várni, hogy újra átélhessük ezt az élményt! Mintegy tucatnyi pincészettel és négy, korábban az Év bortermelőjének választott borász boraival a fedélzeten július 30-án újra felszedi a horgonyt a tavaly nagy sikert aratott Winelovers borhajó. A Vigadó téri beszállást követően a vendégek a vízről csodálhatják meg Budapest esti fényeit a Margitsziget és a MŰPA között, kedvenc italukkal a poharunkban.

Idén, ha lehet, a szervezők még eggyel feljebb tekerik az élményfaktort a különleges VIP-jegy bevezetésével, amihez exkluzív szolgáltatások egész sora jár. A VIP-vendégek a kizárólag számukra fenntartott kényelmes éttermi asztaloknál ülve élvezhetik a hajóutat és fogyaszthatják el 3 fogásos vacsorájukat. A választható ínyencségek listájának összeállításakor a szervezők természetesen gondoltak a húsmentes és gluténmentes étrendet követőkre is, számukra is készítenek finomságokat.

A VIP-tér italos fronton is kínál különlegességeket. Ezek közé tartoznak a csak itt felszolgálásra kerülő pezsgők a somlói Kreinbacher pincészettől, illetve a plusz egy meglepetés kiállító, akinek a személyét egyelőre még titok fedi. A jegyek ráadásul a július 17-ig tartó Early bird időszakban kedvezményesen vásárolhatók meg az esemény oldalán – tudatta Geri Ádám borász. Fotóink Borbás Viktória felvételei.

Szóljon hozzá!