ZETApress

hírportál

Őszintén Joshival

Új műsor a LifeTV-n: indul az Őszintén! Joshival. Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-án hétfőtől minden hétköznap 17 órakor kerül képernyőre az Őszintén! Joshival, a megújuló csatorna telefonos életvezetési talk-showja – tudatta a Ken!Media.

A LifeTV-hez igazolt a hazai beszélgetős műsorok egyik legtapasztaltabb és legnépszerűbb műsor-vezetője, Joshi Bharat. Az indiai származású televízióssal, aki több mint egy évtizedes pályája során izgalmas mély-interjúk százait készítette, július 20-án hétfőtől Őszintén! Joshival című műsorában találkozhatnak a nézők.

A délután 5 órától képernyőre kerülő telefonos életvezetési talk-showban hétköznapi emberek történetei, vallomásait jelennek meg. Sokak számára ismerős élethelyzetek, lelki, családi, párkapcsolati problémák, amelyek megoldása egyedül nehezen megy, ezért Joshi Bharat tanácsát, útmutatását kérik.

Számtalan embernek segítettem már, különböző történeteket hallgattam végig. Életemet a segítő szándék, a támogatás, a nyitottság vezérli. Boldog vagyok, hogy ezt a hivatást most a LifeTV-n folytathatom. Örömmel csatlakozom a csatornához, ahol nagyon sok régi barát vesz körül. Fél évvel ezelőtt álmodni sem mertem volna, hogy ezekkel a fantasztikus kollégákkal dolgozhatom majd együtt – mondta Joshi Bharat. Őszintén! Joshival a LifeTV-n július 20-tól hétköznaponként 17 órától.

Szóljon hozzá!