ZETApress

hírportál

Pelus és nyakkendő

Online konferencia lesz fiúnevelésről és apaságról június 17-18-án 17-től 18 óráig – tudatta Jánosi Katalin, a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. sajtó- és médiakapcsolati munkatársa.

A közelgő június 21-ei Apák napjára készülve az apaság társadalmilag is jelentős és személyes sorsunkban is életbevágó kérdései kapcsán kétnapos, ingyenes online konferencia keretében közös gondolkodásra hívjuk a csalad.hu olvasóit, a témával foglalkozó szakembereket és persze nem utolsó sorban minden jelenlegi vagy jövőbeni apukát.

Június 17-én szerdán, a konferencia első napján 17 órától a fiúnevelés és a férfi értékek vonatkozásában az iskolalelkészként dolgozó Bese Gergő atya és Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója osztja meg velünk gondolatait.

Június 18-án csütörtökön, szintén 17 órai kezdettel dr. Császár-Nagy Noémi klinikai szakpszichológus tart előadást az apahiányos társadalomról, majd Léder László, az Apa Akadémia alapítója beszél a modern kori apaság kihívásairól. Mindkét alkalommal a konferencia chat-felületén várjuk nézőink kérdéseit, melyekre meghívott előadóink készséggel válaszolnak majd előadásaikat követően.

A konferencián videóüzenettel mondja el gondolatait az apaságról Böjte Csaba testvér, Kovács Ákos énekes, Kovács András Péter humorista és Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó. A konferencia házigazdája: Takács Bence műsorvezető, kétgyermekes apuka. Regisztrálni idekattintva lehet.

A június 21-ei Apák napja alkalmából a csalad.hu két héten keresztül a férfivá érés és a modern kori apaság kérdéseit járja körül. Az oldalon interjúk, szakmai cikkek és személyes vallomások, blogok (Tóth Gabi, Schäffer Erzsébet) és vlogok (Bárdosi-család) foglalkoznak a fiúk és férfiak családban betöltött pótolhatatlan szerepével és az őket kihívások elé állító szerepkonfliktusokkal.

Szóljon hozzá!