ZETApress

hírportál

Szívedbe cammogva

Új, egyedi hangulatú, varázslatos, magával ragadó regény jelent meg James Gould-Bourn tollából: Szívedbe cammogva címmel az Alexandra Kiadó gondozásában – tudatta Takács Réka marketing munkatárs.

Az elsőkötetes angol születésű, Litvániában élő szerző könyve telitalálat, amely egyszerre csal mosolyt az olvasó arcára és fakaszt könnyeket a szeméből. Az alaptörténet – amely egy feleségét, illetve édesanyját elveszítő apa és fia gyászának feldolgozásáról és újbóli egymásra találásáról szól – akár szokványosnak is nevezhető, ám James Gould Bourn narratívája az alapkonfliktus megoldása köré olyan csodálatos mesét sző, amely a szereplőket örökre szívünkbe zárja.

A bevándorló hátterű apa és fia harca a befogadásért, a megélhetés biztosításának bizonytalansága a fejlett fogyasztói társadalom vívmányainak álarca mögött egyben maró szatírával fűszerezett, időszerű társadalomkritika, amely a szórakozás mellett gondolkodásra és olykor önvizsgálatra ösztönöz. Ez a regény nem csupán maradandó olvasói élményt nyújt, de jobbá is tesz minket. Egyszerűen kihagyhatatlan.

A Szívedbe cammogva idekattintva megvásárolható. Danny élete romokban hever. Feleségét egy éve vesztette el egy autó-balesetben, fia, a 11 éves Will pedig a tragédia óta nem beszél. A csapások ezzel még nem érnek véget: a férfit hamarosan a munkahelyéről is elküldik, emellett tartozik a főbérlőjének, aki megfenyegeti, hogy eltöri a lábát, ha nem fizet – olvasható ugyanott.

Szóljon hozzá!