ZETApress

hírportál

Újrakezdés Noéval

Geszti Péter új dalt és animációs klipet készített Noé címmel az újrakezdésről. A videóban a bibliai Noé története egy kisfiú, egy kislány és egy kutyus fantasztikus utazásán keresztül idéződik meg – tudatta Angyal Niki.

Apaként régóta azt érzem, hogy nehéz időkben különösen helyt kell állnom: hitet, erőt adni a családomnak, miszerint mi együtt mindent átvészelünk. Ha összeomlik a világunk, nekünk kell megteremtenünk az újat, nem várhatunk másra. A NOÉ az újrakezdés dala. Nem a COVID-19 járvány ihlette, már jó ideje dolgozom rajta, de a koronavírus adta meg hozzá az utolsó lökést. A fő üzenete: ha úgy érzed, hogy eljött a világvége, cselekedj! A világvége mindenkinek mást jelent: elveszíteni szülőt, szerelmet, barátot, egy kutyát vagy éppen a munkánkat – ez mind megrázó lehet. De higgy magadban, fogd meg a párod kezét, és teremts vele bátran egy új világot. Szeretettel és hittel – járványon innen és túl – foglalta össze Geszti Péter dalszövegíró-rapper-rendező.

A rapper-énekes Gesztinek idén több mint ötven koncertje és előadása marad el a vírushelyzet miatt, de szokása szerint pozitívan áll a változásokhoz. – Az elmúlt két hónapban itthon dolgoztam, rengeteg időt tölthettem a családommal, egy egész albumnyi dal született, és végre befejezhettem ennek a fontos dalomnak a videó klipjét, amit én írtam és rendeztem – mondta. Ahogy a Noé című dalban elhangzik: Ha ezen a világon a semmibe fut is a bárkánk, mi kikötünk együtt a szív látóhatárán!

A Noé című dalt még jóval a járvány kitörése előtt vették fel, a klip viszont már a karanténban készült, Geszti csak videó hívásokon keresztül találkozott alkotótársaival. A dal szerzői és előadói: Geszti Péter és Kálmán Tamás, a klip art direktora: Brunszkó László, animátora: Bogdán Balázs. A Noé országos rádiós premierje a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában tegnap volt. A Noé klipje elérhető a közösségi média oldalakon.

Szóljon hozzá!