ZETApress

hírportál

Ajándék az ápolóknak

A L’Oréal 25 ezer szépségápolási terméket ajánl fel az ápolóknak a mai Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából. A L’Oréal magyar, cseh és szlovák leányvállalatai munkájuk elismeréseként ajándékkal kedveskednek a három ország ápolóinak. Áprilisi adományuk idekattintva olvasható.

A vállalat 6400 darab L’Oréal Köszönet Csomagot oszt szét Magyarország, Csehország és Szlovákia 12 kórházában, több mint 25 ezer szépségápolási termékkel – tudatta Pásztor Brigitta Account Manager, Avantgarde Public Relations Kft.

Az ápolók nemzetközi napját minden évben május 12-én tartják, megemlékezve a kiemelkedő angol ápolónő, Florence Nightingale születésének évfordulójáról, aki az ápoló szakma alapítója volt. Idén születésének 200. évfordulójáról emlékezünk meg. Ezen a napon az ápolókat ünnepeljük erőfeszítéseikért, szorgalmukért és kitartásukért szerte a világban.

Ez a szakma nap mint nap kihívások elé állítja a benne dolgozókat, ez pedig különösen igaz ezekben a nehéz időkben. Az elmúlt hónapok még inkább megmutatták, hogy milyen fontos a frontvonalon dolgozók támogatása. Ennek a különleges napnak a tiszteletére a L’Oréal úgy döntött, hogy elismerését fejezi ki az ápolók munkája iránt Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. A vállalat ezekben az országokban 6400 szépségápolási termékcsomagot, összesen több mint 25 ezer darab terméket oszt szét az ápolóknak, a régió összesen 12 kórházában. Magyarországon a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet, az Országos Onkológiai Intézet és a Semmelweis Egyetem Klinikai Központjának ápolói kapják a 2300 csomagot.

A L’Oréal Köszönet Csomagok a L’Oréal Csoport 8 különböző márkájának termékeit tartalmazzák: L’Oréal Paris, L’Oréal Professionnel, Vichy, La Roche-Posay, Kiehl?s, Lancome, Urban Decay és a Biotherm. – Hálánkat és köszönetünket szeretnénk kifejezni minden ápolónak a régió országaiban. Ők az év minden napján értünk dolgoznak, de május 12-e teljes egészében róluk szól. Boldog vagyok, hogy ezt a napot különlegessé tudjuk tenni 6400 ápoló számára, így ma egy kicsit mi is gondoskodhatunk róluk – mondta el Brigitte Streller, a L’Oréal Magyarország, Csehország és Szlovákia ügyvezető igazgatója.

A L’Oréal szolidaritási programot indított a régióban, amely támogatást nyújt a helyi közösségek számára a koronavírus elleni küzdelemben. A vállalat első körben több mint húszezer darab alkoholos kéztisztító gélt adományoz az orvosoknak, gyógyszerészeknek és kiskereskedőknek, a La Roche-Posay, a Garnier és a L’Oréal Paris márkanevek alatt. Ezen kívül A L’Oréal Magyarország személyes higiéniai termékeket adományoz a kiszolgáltatott személyeket támogató szervezeteknek. További információ a vállalat szolidaritás tervéről idekattintva olvashatunk.

A L’Oréal Magyarország

A magyarországi leányvállalat a L’Oréal Csoport részeként több mint száz éve elkötelezett a szépség iránt, 25 éves múltra tekint vissza a helyi piacon. A húsznál több sokszínű és egymást kiegészítő márkát szerepeltető, egyedülálló nemzetközi portfóliójával a LOréal Magyarország minden disztribúciós szektorban jelen van: szuper- és hipermarketekben, drogériákban, gyógyszertárakban, parfümériákban, fodrászatokban, a márkaüzletekben és az e-kereskedelemben.

Szóljon hozzá!