ZETApress

hírportál

Miki újra képernyőn

Miki egér, a világ legkedveltebb animációs Disney karaktere, a Miki egér játszótere című Disney-műsorban tűnik fel, amelyet márciusban minden szombaton és vasárnap 06:25 órai kezdettel sugároz a Disney Csatorna a Disney Játszóház című műsorblokkjában.

Izgalmas, modern, számítógépes, háromdimenziós megjelenésében Miki egér két-ötéves korú gyerekeknek vidám és szórakoztató módon nyújt segítséget különböző problémák megoldásához és az egyszerű matematikai műveletek megértéséhez ? tudatta a Merlin Communications.

Ez az első sorozat, amelyben Miki és barátai háromdimenziós, computer-animációs alakban jelennek meg, és habár modern műfajról van szó, a sorozat arculatában az 1940-es évek klasszikus rajzaira utaló vonások is felfedezhetők. Minden epizódban Miki, Minnie, Goofy, Donald, Plutó és Daisy teremtenek kapcsolatot a gyerekekkel, és arra ösztönzik őket, hogy olyan alapvető készségeket használjanak, mint a formák és minták felismerése, a tízig való számolás vagy a színek megkülönböztetése.

Miki egér megszeretteti a számolást

Minden epizód Miki varázslatos Játszóházában kezdődik, ahol a különböző helyiségek az ügyességet igénylő tevékenységek, a mesélés és a zene számára nyújtanak teret. Egyes történetek közeli helyszínekre viszik a nézőket, például az erdőbe, a hegyekbe vagy a folyóhoz, míg mások a világ messzi tájaira kalauzolnak bennünket, például különböző távoli bolygókra és galaxisokba. A második évad március 6-án, szombaton 8 órakor indul a Disney Csatornán.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Mickey Egér a kulisszák mögött | ZETApress

Szóljon hozzá!